• NVKOD
    10.4k
    Vidovi-dribling.gif

Danas ga je bio užitak gledati na terenu. Zbog ovakvih poteza se kupuju ulaznice!
  • KristijanHR
    313
    Pa ovaj decko ima tek 22 godine, mislim da tek dolaze njegove najbolje tekme, samo mu dati sansu..
  • SAS1987
    19.8k
    Zasluzio zuti zbog ponizavanja protivnika :lol:
  • Oluja
    6.3k
    Ovaj dečko se danas igrao nogometa, svaka čast.
  • prefontaine
    7.3k
    Ne znam, nekako mi moćna ova fotografija...
    1000081687.jpg
  • Marc
    963
    Magija!
  • bazooka93
    179
    volio bih ga vidjeti blize golu. Lazna 9-ka ili drugi napadac.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    držim da je dinamo (odnosno biivša garnitura) glupom odlukom o neotkupu ugovora nakon prve sezone u plavom dresu napravio ogroman propust.

dečko je nakon toga izgubio sezonu, nije se snašao na posudbi u mainzu i jbg-a, treba mladi igrač uhvatiti ritam nakon što godinu dana nije igrao.

doći će on na svoje, opravdati broj koji nosi na leđima, treba 5 sekundi da se vidi kako dečko barata loptom i da ima sve u malom prstu. na kraju će sezonu završiti sa 5-6 golova što uopće nije loše s obzirom na minutažu.
  • bazooka93
    179
    ma slazem se tad je imao momentum pa je godinu dana grijao momentum. Bas sam pogledao par njegovih highlightsa od prije lik je monstrum na malom prostoru. Sirina i napadanje dubine mu nisu jace strane jer nema neku nadprosjecnu brzinu. Ali s loptom u nogama kad je gusto on napravi razliku.
  • Zagi
    16.2k
    Otkup je bio 4.5m ako se dobro sjećam. Nama je to u tom trenutku bilo previše.
  • ElDorado
    10.4k
    Kaj još nitko nije napisao “Vidović nije krilo”?
  • prefontaine
    7.3k
    Why always me?

1000082096-20260309212105355.jpg
  • IvanS
    530
    Kaj još nitko nije napisao “Vidović nije krilo”?ElDorado

Vratiš se desetak stranica nazad pa da vidiš... :)
  • Mali Zeus
    20.4k
    Jer eto to je prvi igrač koji nominalno nije krilo, a igra i to dobro na krilu.

Al što ja znam.
  • hardek
    9.3k
    Bit će zanimljivo vidjeti šta će se sada desiti kada se Hoxha vrati, navodno je zdrav. Po meni trebali bi ostati na Vidoviću dok god isporučuje, nema ga smisla sada zakopati na klupu i pokvariti momentum.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet