• NitkoBitan
    35.7k
    Mislim da ti kao i dosta drugih natjecatelja nisi shvatio da se radi o natjecaju za 4. dres.
    Ovo je jedan sasvim lijepi prijedlog za 1. dres, ali za 4. nije.
    Smisao 4. dresa i je da bude drugaciji od prva tri, koji su u pravilu plavi, sivi/bijeli, crni..
    Papastrumf

Bio je klupski intervju u kojem su pojedini clanovi zirija rekli da od natjecatelja traze Dinamove boje pa vjerujem da je dio natjeatelja shvatio da bi plava ili nijansa plave boje mogla dobro proc.

I ja tu vidim materijala za prvi ili europski dres (npr. broj 30.), ali nekako mi to ne prolazi za cetvrti. Cetvrti dres bi u pravilu trebao bit kakav se ne vida cesto zato su mi Cuvari Maksimira, Strazar i Gradanski favoriti.
  • Keyser Soze
    18.5k
    Stražar s Kaptola, Zagreb stone, Plava baština 1923 i 115 godina meni najbolji.
  • NitkoBitan
    35.7k
    stone (5) nekako mi je nakompletniji i tu je katedrala puno bolje rješena. Sviđa mi se dodatak zlatne, detalj linija na rukavu i oko vrata. I malo da podržim dizajnericu među dizajnerima.mlinchica

Pretpostavljam da nemas dioptriju jer ja tu ne vidim nista :rofl:
  • Efes Pilsen
    15.2k
    I meni se cinila katedrala, al kad zumiras vise nije tako jasno jel je ili nije. Dres djeluje mocno, a ove plave linije u kamenu su odlicne, jedino ne kuzim koja je poveznica, jel postoji ZG kamen? :grin:
  • Masto
    1.2k
    to pukotine sa stadiona
  • mlinchica
    5.1k
    Pa ne znam sad više.
    Meni su izgledali kao tornjevi, ja sam ih vidjela :lol:

jedino ne kuzim koja je poveznica, jel postoji ZG kamen? :grin:Efes Pilsen

https://katedrala.hr/hr/kamen-zagrebacke-prvostolnice-630/630
    Navodi se Medvednica, Markuševec, Vrapče, Podsused, …
  • pešća
    1.1k
    Glasao sam za zeleni, ali da ga j., zeleni i Dinamo mi ne idu u istu rečenicu.badjibadara

Zelena mi je uvijek nekako bila draga boja pored plave jer simbolizira prirodu ali mi je malo čudno da se ista dopušta za boju dresa, a nije baš da se često viđa zelena na dresovima nogometnih klubova. Valjda postoje neke nogometne propozicije koje ne dopuštaju da se boja dresa previše uklapa sa bojom travnjaka?

Edit: Potpuno sam smetnuo s uma klubove koji imaju zelene dresove; Panathinaikos, Celtic, Wolfsburg itd. Ako ima koji prijatelj kluba iz Grčke znamo za koji dres će glasat :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.