• Nolifer
    14.1k
    Ovo je jedan sasvim lijepi prijedlog za 1. dres,Papastrumf

Eto nove ideje i novog natječaja....

Haha :joke:
  • mali M
    9.7k
    upravo to stalno ponavljam... Poanta je bila da budu kreativni a ne izmišljaju prvi dres... Čak mi i zeleni sada kad razmišljam već postoje u Istri i Osijeku pa sam si još smanjio opcije :lol:
  • badjibadara
    9k
    Glasao sam za zeleni, ali da ga j., zeleni i Dinamo mi ne idu u istu rečenicu.
  • fakin
    3.3k
    ali zasto je onda proslo hrpa crnih dresova kad kazes ne trazi se takva boja za 4. dres?
  • Papastrumf
    21.9k

Pa nije nigdje propisano kakva se boja trazi, ali valjda logika nalaze da nece izabrati nesto sto slici prava tri dresa.
    Mozda ovi odabrani crni ne slice novoj garnituri pa su se nasli tu.
  • Sesvećanin
    540
    Pogrešna usporedba. Ne čuješ zato što njih ne zaustave pred kentaurom i kažu "Ti si prešao 300 km ? Ne može, ne smiješ na stadion, umjesto tebe ući će dark aura koji je zadnji put bio na arsenalu 2015."

Ista je situacija i sa natječajem.
  • FelceAzzurro
    1.5k
    Broj 12 je najjači. Kao da ga je Ratko Martinovic Rale kreirao. Samo naziv treba promjeniti" Rale na gljivama u tramvaju".:lol:
  • mlinchica
    5.1k
    Bilo bi bzvz da nemate i neki ženski osvrt, ipak se radi o “modi” pa bum i ja dala svoj komentar. :blush:

Ima tu stvarno ok prijedloga.
    Prvi je izbor, bit će sljedeće sezone sigurno još boljih, a nadam se da će klub nastaviti s istom praksom, pa čak i za 3. dres ako neće biti 4. svake sezone.

Netko je ranije napisao da bi svake godine jedan od 3 dresa trebao imati neku posvetu Građanskom i s tim se slažem. To mogu biti i samo detalji, nevažno. Isto tako i štit.
    Treba i izbacivati retro dresove.
    Zato u ovom izboru neću dati glas takvom dresu, ionako će vjerojatno 13 pobijediti. :smile:

Ovaj 4. dres mi je draže da je totalno nešto drugačije.
    Uopće nemam problem ni sa šarenilom, ni različitim bojama.
    Dres treba biti i komercijalan. Hrpu djece viđam u onim zeleno/plavo žutim kombinacijama castore po gradu, iako nisu naše temeljne boje.

Moj uži izbor su :
    - zeleno zlatni (3) - super mi je komb boja. Prijedlog kolege zonaša mi je isto ok ali mi one ograde nekak ne sjedaju (bez zamjerke, please, tvoja plava verzija mi je bolja :wink:)

- stražar (28) ima najljepši uzorak s ovim tankim linijama i kombinacijom boja ali mi je katedrala prevelika (ne zbog katedrale, bilo koji uzorak u toj veličini bi mi bio prevelik) i ne sviđa mi se kaj je s fotografije. Ljepše bi mi bilo da je nekakav odraz, crtana tehnika i sl.

- stone (5) nekako mi je nakompletniji i tu je katedrala puno bolje rješena. Sviđa mi se dodatak zlatne, detalj linija na rukavu i oko vrata. I malo da podržim dizajnericu među dizajnerima. :wink:
    Postoji nekakav natpis na unutarnjoj strani oko vrata ali mi je nečitljivo.
    I baš radi toga bi bilo puno bolje da smo uz slike dobili i opise koje su sami dizajneri(ce) dresa poslali.

@Fantom Nije još kasno, mogu se dodati opisi u sljedećem krugu/krugovima jer mislim da ovak 13 nema
    konkurenciju.
    Dobra priča oko svakog dresa, isticanje detalja može ipak malo pojačati neizvjesnost.

Još ću malo razmislit ali mislim da bu 5 bio odabir.
  • mlinchica
    5.1k
    Ne čuješ zato što njih ne zaustave pred kentaurom i kažu "Ti si prešao 300 km ? Ne može, ne smiješ na stadion, umjesto tebe ući će dark aura koji je zadnji put bio na arsenalu 2015."Sesvećanin

:lol:
    Mislila sam da će biti lakše kad prespavaš ali… moraš nekako ovo prebolit.
    Sljedeće sezone samo pobjednički dres iz ovog izbora kupuješ i jedna fotka (uživo) u njemu za Zonu :cool:
  • R13S61
    474
    Količina komentara ovdje i u svim grupama na whatsappu gdje ima dinamovaca (bar u mom slučaju) pokazuje da je ova ideja bila pun pogodak i da je itekako uspjela. I zato pohvale odgovornima!

Svatko ima svoj ukus i to je to... Evo za mene osobno sami dizajn četvrtog dresa nije ni malo bitan. Dres u kojem ćeš odigrati jednu tekmu u sezoni i koji će nakon toga pasti u zaborav mi ne predstavlja ništa važno... Ali mi je drago da je ideja pobudila toliki interes kod dinamovaca
  • Sesvećanin
    540
    :rofl: sanjao sam ga, ako Ratkov tramvaj pobijedi može, obećajem sliku uživo.
  • tom
    220
    pa takvi komentari su bili i na objavi kluba na fejsu. Nikad ne treba podcijeniti koliko ljudi mogu biti retardirani
  • prefontaine
    7.1k
    Koji je zajednički zaključak zoninih stručnjaka? Za koga glasati? Nemam pojma više, a ako već zona ima svojega favorita, želio bih podržati istoga.
  • Ivan0302
    1.5k
    Kako nitko nije stavio zona dinamo negdje na poleđinu dresa ili na kragnu i dobio bi sve glasove ovdje..
  • über alles
    2.5k
    Ovaj cuvari maksimira daleko najjaci.

Dosta toga u ponudi je katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.