• Dadox
    1.3k
    Topić za sada nije pokazao da je bolji od Špikića,ali vjerojatno je to ista kategorija.
  • NerminB
    1k
    Vinlof mora igrat, kakav goda.
  • dzg717
    1.2k
    Samo ih ne podcijeniti, tanka je granica..
  • NORTE
    22.8k
    Maloprije je objavljeno da je cijeli stadion rasprodan.
  • emilperska
    15.1k
    Ovo u nedjelju je naša šansa za Oluju 95' što se tiče ćeleta Livaje i HNL trofeja.

Nadam se da tu priču završavamo ZA SVA VRIMENA..
  • Archangel
    8
    To nije moguće, mora se svake sezone potvrditi :)
    Nema opuštanja!
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Samo da nas ovaj put ne zaustave pred Banja Lukom :grin:
  • Kia pride
    137
    Ok Pajaziti ne igra ,ali sto je s Rebićem i Garcijom? Što nije Garcia dobio crveni? A Rebić je trebao biti kažnjen zbog izjava.
  • Davieboy86
    1.4k
    Iskreno , meni osobno puca ona stvar tko igra. Samo da dobijemo kmecavce. Kako i koliko? Nebitno mi je. E da, znam da ce ovo zvucati totalni SF ali ovoga puta imam neki bolestan osjecaj da ce Miske utrpat neku bombu sa 30m . A i taj dan mi je jubilarni rockas tako da ce emocije biti na jebenom vrhuncu! Ajmo Plavi! DZIS
  • Dendle71
    297
    Garciu su kaznili novčano, (ne znam kako taj ogromni trošak podmiriti), tako da vodi momčad.
    Rebić, ništa se neće dogoditi. Za jedno 3-4 tjedna će hns javiti da je postupak obustavljen. Neki igrokaz kao u slučaju Carević!
  • rioda
    14.6k
    ne znam kako taj ogromni trošak podmiritiDendle71

Tu negdje kao troškovi sudaca za ženski klub koje nisu platili :lol:
  • fakin
    3.3k
    u nedjelju na poljudu opet će onaj spiker bulazniti o "najvećem hrvatskom klubu", pa pogledajmo rezultate 3 najveća hrvatska kluba u zadnjih 20 godina.

Dinamo:
    prvenstvo - 18
    kup - 10
    superkup - 6
    europske skupine/lige - 18

Rijeka:
    prvenstvo - 2
    kup - 6
    superkup - 1
    europske skupine/lige - 5

Hajduk:
    prvenstvo - 0
    kup - 4
    superkup - 0
    europske skupine/lige - 1

I tko je najveći hrvatski klub?
  • Zoran
    527
    A ovisi… ako se broji broj prodanih japanki i jogurta onda su oni veći… tko još u svijetu broji trofeje
  • NerminB
    1k
    A mislim.. nezamislivo je da bilo koje drugo ime sem Dinama stoji uz rijec najveci. Kralj ostaje kralj.
  • Sajla
    18.6k
    Hajduk:
    prvenstvo - 0
    fakin

ovo ti nije točno. tovari su između 2005. i danas "osvojili" prvenstvo Hrvatske iz 1945.
    nisam siguran točno koje godine su ga osvojili ali 2005. su slavili 17. naslov a danas se hvale da ih imaju 18. @Bosskovitz je pisao o tome pa možda on zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.