• Zagreb1992
    3.3k
    Drugi krug nam je lakši nego ova grupa haha
  • blueslavonija
    179
    samo hrvatska liga (!!!), euro natjecanja kakva god bila , uzet si vremena za odgajat košarkaše neopterećen rezultatima i uz Bogom dan talent možemo bit kroz sustavni rad i jasnu strategiju razvoja košarke opet relevantni na svjetskoj mapi. znam da to sve zvuči divno krasno a realnost je nešto drugo ali ako država stane iza tog projekta i stimulira one koji se drže tog načela , a zagorča onima koji se ne drže , smatram da je moguće. Litva nam treba bit putokaz i ja sam siguran da možemo bit i uspješniji od njih uz po meni urođeniji talent za sport pa i košarku. u sportu je mentalno stanje pola posla a mi napuštanjem svoje jako dobre lige i spajanjem s nespojivim (državni novac vs privatni novac) smo izgubili upravo to. nepovjerenje u domaću košarku, klubove pa i sami sebe kao igrači. to se mora vratit i nije lako ali može se.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Meni je komentator bio katastrofa,tek na kraju skužio lik da je dobro ne izgubiti sa više od 4 . Ja sam se prepao produžetaka jer mislio sam 5 minuta ,sad ćemo puknuti . Naš je i prošle kvale za zajebala koš razlika protiv Bih . Tako da su koševi Hezonje bili i te kako vrijedni. Šteta bodove i pobjedu smo bez veze izgubili. Njih je baš posralo
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Nama je utakmica protiv Izraela doma sa NBA igračima najbitnija utakmica kvalifikacija. Ako dobijemo Izrael, to će značiti da s pobjedama protiv treće ekipe iz skupine tamo bježimo za tri pobjede i imamo SP praktički vrlo blizu jer smo bolji u omjeru od Njemačke.

Neće biti lagano, njima će doći Avdija i Danny Wolf. Potencijalno i Ben Saraf, ali on je još uvijek rubni G-League igrač. Izrael mora pasti, pa se onda potući u drugom krugu sa Nizozemskom i Latvijom. Ako ne možemo protiv njih, nemamo što raditi na SP.
  • Kruno
    1.4k
    Da li se zna, hoce li rtl prenositi u suboru kvalifikacije ili to ide na Voyo? Na rasporedu ništa ne piše.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Ako neko prati NBA , zašto Zubac ne igra za Pacerse ? Jeli ozljeda u pitanju?
    Sad sam vidio ,ozljeda gležnja je u pitanju
  • mlinchica
    5.1k
    Da li se zna, hoce li rtl prenositi u suboru kvalifikacije ili to ide na Voyo? Na rasporedu ništa ne piše.Kruno

Stavili su i na raspored sada, RTL i RTL2 + Voyo

“Prvi slobodni trening na rasporedu je u 2:30 na RTL-u 2 i platformi Voyo, dok drugi slijedi istoga dana u 6:00, također na RTL-u 2 i Voyo.
    Subota donosi završne pripreme za utrku - treći slobodni trening počinje u 2:30, a kvalifikacije u 6:00, kada će vozači pokušati izboriti najbolju startnu poziciju.
    Vrhunac cijelog trkaćeg vikenda dolazi u nedjelju. Prije same utrke gledatelje očekuje poseban studijski program 'Formula na RTL-u', koji počinje u 4:00 na RTL-u i platformi Voyo.
    Glavna utrka za Veliku nagradu Australije starta u 5:00, a uz gledatelje će kroz događanja na stazi voditi voditelj Filip Brkić te komentatori Ivan Blažičko i Neven Novak.”

https://www.rtl.hr/novosti/formula-1-ekskluzivno-na-rtl-u-i-platformi-voyo-nova-sezona-nova-pravila.html
  • Dzoni
    4.3k
    Ne mogu vjerovat da su odlučili staviti sve na RTL ili RTL 2, mislio sam da će i tu izmusti još malo love od ljudi
  • Sibirski plavac
    8.2k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/sport-mix/futsal-vodi-rijeka-hit-poljud-dominira-zagreb-razocarao-15685836

Zanimljiva lista najgledanijih sportskih liga i klubova u Hrvatskoj (dvoranski sportovi)
    Najviše gledatelja na domaćim ligaškim utakmicama:

1. HMNK Rijeka 1508
    2. KK Zadar 1073
    3. KK Split 840
    4. MRK Sesvete Triglav Osiguranje 800
    5. RK Metković-Zalmo 681
    6. KK Cibona 625
    7. Futsal Dinamo 567
    8.MRK Čakovec 567
    9. MRK Dugo Selo 550
    10. MNK Osijek Kandit 543

Najgledanije dvoranske lige:

1. SuperSport HMNL 518

2. SuperSport Premijer liga 511

3. Paket24 Premijer liga 357

Iznenađuje me ovoliki broj ljudi na rukometnim tekmama. Jel to oni odokativno zapišu ili fakat tolko ljudi ima?
  • Dzoni
    4.3k
    1. SuperSport HMNL 518Sibirski plavac

Veća prosjećna posjeta nego bilo koji klub van 1.lige ako se ne varam, možda Cibalija i Šibenik imaju više, ali sumnjam da itko drugi
  • KtcGoat
    3.1k
    Ako neko prati NBA , zašto Zubac ne igra za Pacerse ? Jeli ozljeda u pitanju?
    Sad sam vidio ,ozljeda gležnja je u pitanju
    Kujtim Shalla

Ma, mogao bi on igrati realno, ali oni tankiraju pa nema potrebe
  • Hnlovac
    4.4k
    Nema šanse da Sesvete imaju te brojke. Pumpanje na razini Lokomotive
  • Sibirski plavac
    8.2k

Ako je za vjerovati službenim zapisnicima, a nema nam druge jer je to jedini relevantni izvor, iako na ponekim utakmicama gledatelji nisu zavedeni, dok sebrojke uglavnom dobivaju odokativnom metodom, uoči zadnjih nekoliko mjeseci sezone kao najgledanije sportsko prvenstvo Hrvatske ulazi ono u - futsalu. Prosjek gledatelja u SuperSport Hrvatskoj malonogometnoj ligi u prvih 13 kola bio je 518 po utakmici. Odmah iza je SuperSport Premijer liga u košarci s 511 gledatelja, dok treće mjesto zauzima rukometna Paket24 Premijer liga s 357. Utrka nije gotova, brojke će se sigurno promijeniti, pred nama je još play-off. Pratit ćemo...

Očito je i autor teksta svjestan toga :rofl:
  • Hnlovac
    4.4k
    "ma piši 900 gledatelja danas boli te briga"
  • Sibirski plavac
    8.2k

"200, 900, ma sve je to tu negdje. Ne bu se skužilo" :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.