• Zagreb1992
    3.3k
    Drugi krug nam je lakši nego ova grupa haha
  • blueslavonija
    161
    samo hrvatska liga (!!!), euro natjecanja kakva god bila , uzet si vremena za odgajat košarkaše neopterećen rezultatima i uz Bogom dan talent možemo bit kroz sustavni rad i jasnu strategiju razvoja košarke opet relevantni na svjetskoj mapi. znam da to sve zvuči divno krasno a realnost je nešto drugo ali ako država stane iza tog projekta i stimulira one koji se drže tog načela , a zagorča onima koji se ne drže , smatram da je moguće. Litva nam treba bit putokaz i ja sam siguran da možemo bit i uspješniji od njih uz po meni urođeniji talent za sport pa i košarku. u sportu je mentalno stanje pola posla a mi napuštanjem svoje jako dobre lige i spajanjem s nespojivim (državni novac vs privatni novac) smo izgubili upravo to. nepovjerenje u domaću košarku, klubove pa i sami sebe kao igrači. to se mora vratit i nije lako ali može se.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Meni je komentator bio katastrofa,tek na kraju skužio lik da je dobro ne izgubiti sa više od 4 . Ja sam se prepao produžetaka jer mislio sam 5 minuta ,sad ćemo puknuti . Naš je i prošle kvale za zajebala koš razlika protiv Bih . Tako da su koševi Hezonje bili i te kako vrijedni. Šteta bodove i pobjedu smo bez veze izgubili. Njih je baš posralo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.