• Bosskovitz
    20.2k

Doći će, sve su njihove karte otišle. Ako izuzmemo derbi, bit će to možda i najbrojnije ovosezonsko gostovanje na Maksimiru, a sigurno jedno od brojnijih zadnjih godina. Više je bilo ako se ne varam jednom Riječana i par europskih gostiju, BVB i Celtic mi prvi padaju na pamet.
  • lukaoj
    204
    ja ne pamtim da je jedan klub iz HNLa ako ne racunamo tovare i Rijeku imao hiljadu gostujucih na Maksimiru, evo ima tu starije ekipe, mozda nekad u devedesetima Tornardo ili Kohorta, mozda White Stonesi, neka me netko demantira...
  • rioda
    14.5k
    - Zahvaljujemo se građanskom, pardon, gospodskom nogometnom klubu Dinamu, koji nam je ustupio tisuću karata koje su planule u rekordnom vremenu. Da smo imali još toliko karata, otišle bi sigurno. Najveći interes pokazuju djeca iz naše nogometne škole. Na Jugu će biti 1000 naših navijača, a po prognozama će na Zapadu biti dobar broj naših navijača. Idemo se pokazati u dobrom svjetlu", rekao je Vujnović.
  • NerminB
    1k
    Zar ima toliko ljudi da navijaju za taj klub :rofl:
  • Dzoni
    4.3k
    Nema, ali im je ovo dobra prilika za izlet i samopromociju.
    Nakon ovoga vraćaju se uobičajenom, 100 gledatelja protiv rivala kao što su Mladost Petrinja, Ravnice i Tigar Sv Nedelja
  • lukaoj
    204
    i meni je to malo sumnjivo, ali vjerovatno ce 99 posto biti obitelji igraca i klinci iz akademije, bude cijela akademija svi klinci i njihova familija sira dosla
  • recikaj86
    722
    Sad kad na jugu klinci i familija izvjese "strah od kurilovca"
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Baš mi je krivo što je pala brojka na tekmama uspoređujući s zadnje dvije sezone, ali onda se sjetim da nam je ovo IMG-6297.jpg bila “dobra” brojka na derbiju (2018). Ovo je danas slabija brojka s bilo kim da igramo u HNL-u. A da se Sjever ne rasproda za derbi nezamislivo. Imamo još toliko neiskorištenog potencijala da me jeza svaki put uhvati kako će to zagrmit na novom Maksimiru.
  • Gelipter
    4.5k
    kaj se tiče brojke napredak je ogroman, no ako bi gledali koliki postotak ljudi sa ove slike navija i kojim intenzitetom u odnosu na danas kad je pun sjever mislim da rezultat ne bi bio toliko očaravajuć. S većom brojkom više je i ljudi koji su komotni i nemaju osjećaj da oni moraju dati sve od sebe plus naravno malo je i drugačiji profil ljudi na sjeveru danas budući da ima puno više obitelji, gledatelja koji nisu ultrasi, slučajnih posjetitelja...
  • Keyser Soze
    18.4k
    Tad si imao istok, a danas ga nemaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.