• Bosskovitz
    20.2k

Doći će, sve su njihove karte otišle. Ako izuzmemo derbi, bit će to možda i najbrojnije ovosezonsko gostovanje na Maksimiru, a sigurno jedno od brojnijih zadnjih godina. Više je bilo ako se ne varam jednom Riječana i par europskih gostiju, BVB i Celtic mi prvi padaju na pamet.
  • lukaoj
    204
    ja ne pamtim da je jedan klub iz HNLa ako ne racunamo tovare i Rijeku imao hiljadu gostujucih na Maksimiru, evo ima tu starije ekipe, mozda nekad u devedesetima Tornardo ili Kohorta, mozda White Stonesi, neka me netko demantira...
  • rioda
    14.5k
    - Zahvaljujemo se građanskom, pardon, gospodskom nogometnom klubu Dinamu, koji nam je ustupio tisuću karata koje su planule u rekordnom vremenu. Da smo imali još toliko karata, otišle bi sigurno. Najveći interes pokazuju djeca iz naše nogometne škole. Na Jugu će biti 1000 naših navijača, a po prognozama će na Zapadu biti dobar broj naših navijača. Idemo se pokazati u dobrom svjetlu", rekao je Vujnović.
  • NerminB
    1k
    Zar ima toliko ljudi da navijaju za taj klub :rofl:
  • Dzoni
    4.3k
    Nema, ali im je ovo dobra prilika za izlet i samopromociju.
    Nakon ovoga vraćaju se uobičajenom, 100 gledatelja protiv rivala kao što su Mladost Petrinja, Ravnice i Tigar Sv Nedelja
  • lukaoj
    204
    i meni je to malo sumnjivo, ali vjerovatno ce 99 posto biti obitelji igraca i klinci iz akademije, bude cijela akademija svi klinci i njihova familija sira dosla
  • recikaj86
    722
    Sad kad na jugu klinci i familija izvjese "strah od kurilovca"
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Baš mi je krivo što je pala brojka na tekmama uspoređujući s zadnje dvije sezone, ali onda se sjetim da nam je ovo IMG-6297.jpg bila “dobra” brojka na derbiju (2018). Ovo je danas slabija brojka s bilo kim da igramo u HNL-u. A da se Sjever ne rasproda za derbi nezamislivo. Imamo još toliko neiskorištenog potencijala da me jeza svaki put uhvati kako će to zagrmit na novom Maksimiru.
  • Gelipter
    4.5k
    kaj se tiče brojke napredak je ogroman, no ako bi gledali koliki postotak ljudi sa ove slike navija i kojim intenzitetom u odnosu na danas kad je pun sjever mislim da rezultat ne bi bio toliko očaravajuć. S većom brojkom više je i ljudi koji su komotni i nemaju osjećaj da oni moraju dati sve od sebe plus naravno malo je i drugačiji profil ljudi na sjeveru danas budući da ima puno više obitelji, gledatelja koji nisu ultrasi, slučajnih posjetitelja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.