• ksapi
    7.6k
    Rukometi za vikend:

Vaslui pobjeda i hendikep -1.5 (Rumunjska)
    Runar pobjeda (Norveska)
    Aalborg timski over 33.5-34.5 (Danska)
    Szeged-Tatabanya under 32.5 1.pol (Madarska)
  • Ivdzo11
    9.3k
    Ne loše, šteta malog ulogaIMG-20260228-231851.jpg

IMG-20260228-231916.jpg
  • javolimtebejako
    4.3k
    danas je bas sve proslo sta je bilo za ocekivat, osim Hoffenheima mater im jebem
  • Plava stijena
    746
    Kup: Varaždin - Gorica 2.8-3.1-2.35 Ovo mi izgleda suludo. Varaždin domaćin, imaju bolji roster, dan više odmora... Di je logika, kak su došli do ovih brojki? Btw na nas je trenutno 2.35 za derbi. To bu se strmoglavilo ispod 2 do nedjelje.
  • ksapi
    7.6k

Cak 2.90 na PSK.. cista greska. Kad bet365 izadje s ponudom to ce bit max 2.00 i onda ce nase klade isto spustit.

Derbi sam uzeo under 2.5 po 2.00 na nasim kladama, b365 otvorio 1.70 i mislim da ce to jos prema dolje, na 1.60ak.

Uglavnom to je standarna pojava u kladenju, da su greske na ranim linijama, pogotovo kada te linije ne rade vodece svjetske kladionice bet365 i pinnacle, nego manje klade poput nasih.
  • rioda
    14.5k

I još iz Gorice najavljuju da je ostanak u prvenstvu prioritet ispred kupa, a iz Varaždina su najavili da žele do kraja u kupu :grin:
  • Plava stijena
    746
    Sve stoji kaj veliš, ali i sam se rekreativno kladim pa ovako velik promašaj dugo nisam vidio što se tiče domaćeg nogača. Isplati se odigrat za veliku svotu na keca jer ovo će biti "risk free bet" za one koji odluče hedžat sa X2 kad se koeficijenti promjene.
    Znači pada do 1.7 na dan tekme.
  • ksapi
    7.6k

Daj linkove izjava molim te
  • rioda
    14.5k

Carević jučer nakon tekme, Mamut nakon Varaždin - Hajduk neki dan
  • Str1nger Bell
    3.4k

Mislim da izjava igrača nije bitna u ovom kontekstu, naravno da ce rec da žele do kraja.

A možda Šafarić vidi kup kao priliku za minute igračima iz drugog plana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.