• tigric
    1.1k
    Mislite li da ce zavrsiti na dalicevom pozivu ili barem pretpozivu za sp?
  • Borovljanin
    508

U kalendarskoj 2026. je na 9 golova i 2 asista u ukupno 9 utakmica.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Poznavajuci lik i djelo naseg izbornika nema sanse, pogotovo jer smo ispali iz europe u kojoj je zabio samo 5 golova u nepunih 9 utakmica.
  • Keyser Soze
    18.4k
    Valjda prvi napadač od Gavranovića za kojeg znaš da je kralj šesnaesterca, opravdao svaki cent uložen u njega na ljeto i ako ovako nastavi ide do 30 G/A u sezoni bez problema.

5 golova u nepunih 9 utakmica.IstinaZaDinamo

I dodao asistenciju vanjskom, al to se ne vrijedi jer nije na napadaču da asistira :rofl:
  • Jaro
    11.9k
    nadam se da nema bonus za zabijene golove :wink:
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Izgledno je da će Dinamo napokon imati najboljeg strijelca lige. Beljo već dugo drži konstantu i igra izvanredno. Na jesen je imao manju krizu, ali to je potpuno normalno. Sa svojim golovima i igrama je definitivno pokazao zašto je doveden i opravdao cifru koja je uložena u njega.
  • bazooka93
    166
    lik je igrao do juniora veznog/krilo i onda je naglo izrastao te je prebacen na napadaca. Cini se nezgrapan ali zapravo ima dobru theniku i sut. Na njegovu visinu moze se igra glavom dobro nadograditi.
    Drago mi je da je usao u zonu i da je postao fox in the box. Samopouzdanje mu gori otkako ga se ne vadi u 60 minuti.
  • austrijanac
    10.4k
    15 tekmi do kraja, zabije li 10 komada u tih 15, doci ce so te magicne brojke od 30 golova sto ce bit prvi put nakon Angela Henriqueza ako se ne varam (mozda je on bio na 29).

Onda ni Dalic nece bit takav kreten da ne povede napadaca koji je zabio 30 golova u jednoj sezoni, a tih 5 milja kolko smo ga platili ce se utrostrucit kad ce se inkasirat njegova prodaja.
  • Noel
    19.6k
    Budimir Kramarić Beljo su dobre opcije u špici i mislim da su to sigurni putnici zasad na SP. S time da Kramarića Dalić vjerojatno ne računa kao špicu pa je po meni Beljo vrlo izgledan putnik. Tu se onda otvara mjesto za još jednog i mislim da će bit borba Musa i Matanović.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Dalić će vjerojatno vrtiti 3, 4 ista imena i zvati tipa Matanovića i slične levate. Njegov stav je da hrvatska liga ništa ne vrijedi, što je apsurdno, s obzirom da je hr liga uvijek bila i ostala baza repke.
  • Fan
    2k
    Budimir Kramarić Beljo su dobre opcije u špici i mislim da su to sigurni putnici zasad na SP.Noel

Beljo još 100% nije siguran putnik za SP. je dobro rekao, treba mu još 10-ak golova i ovakvih utakmica da bi Dalić bio primoran pozvat ga.
  • Droljo
    25.8k
    Dalić je debil i ništa me ne bi iznenadilo.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k

Ivanović bez obzira kaj ove sezone ne igra niš praktički je od svih u najjačem klubu i već se etablirao. Vidjet ćemo u svakom slučaju sad kad stignu pozivi (idući tjedan?), po meni ak nebu ozljeda ne će vjerojatno mijenjat ništa
  • Noel
    19.6k
    Ivanović bez obzira kaj ove sezone ne igra niš praktički je od svih u najjačem klubu i već se etabliraoTvrdica McTvrdi

Ivanović ima dva gola u zadnjih pola godine, bio bi cirkus da ode na SP sa takvom formom.
  • Paggini
    77k
    Ako Beljo dođe do 30 golova, od kojih je 5 u Europskoj ligi i ovaj ga ne zove, mislim da je svima jasno koja je agenda. Ok, Budimir i Kramarić moraju ići, to mislim da nikome nije problem, ali nitijedan naš napadač nema ovakvu sezonu, niti jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.