• Mlađi referent
    15.2k
    7 golova - 6 asistencija.

Volio bih da dohvati tih 10-10, u pozitivnom tonu završi sezonu i onda kao zreliji igrač nas povede iduću.

U mnogim stvarima je nemoguće talentiran igrač.

EDIT; Bome 7 asistencija.
  • Yovitssa
    968
    Stojke postao nezamijenjiv u "trisu" srednjih veznih. Miške, Zajc i on su fino klapnuli. Ali mogu se složiti s konstatacijom da danas nije trebao igrati. Neki red ipak mora biti...
  • ZgDLions
    1.6k
    Nije mu zapad ništa zamjerio, pristojne ovacije i podrška nakon gola.
    Mislim da mu to puno znači.
    Malo ga prebaci češće nego bi trebalo, ali naš je, nije da se ne trudi da ne daje sve od sebe.
  • Dr Hofmann
    5.1k
    Naš plavi dečec...Samo nek drugi put spička šamar nekome kad je rezultat nebitan, inače nekad treba malo šamarelica, samo mora bolje trenutak pogodit.
  • M94
    2.4k
    Bravo Stojke, dode ti zuta minuta al si nas takav kakav si.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Sviđa mi se što je imao ova dva gola ljevicom. Ne podnosim kad profi igrač nemre prvom do sebe slabijom nogom
  • Keyser Soze
    18.4k
    Drago mi je da je reagirao ovako nakon one gluposti. Dobar je Stojković igrač i ako naštima tu glavu, profitirat ćemo i mi i on.
  • Kationi
    10
    Dominantno izgleda u HNL-u kad je motiviran, samo malo više mirnoće u završnici i bit će top.
  • veselko tenžera
    7.1k
    Savimo na stranu golove, asistencije i šamare. Od polusezone se kod njega vidi zrelija igra, ne srlja i ne izvodi glupe štoseve kod svakog drugog prijema lopte što je prije radio.
    Pojednostavio je igru, diže se skupa s ekipom i sve što treba je držati glavu hladnom. Držim fige da uspije.
  • Praskaton
    5.7k
    Nevjerovatno mi je da su ga bili spremni pustit ovu zimu Nevjerovatno
  • Crni86
    20.4k
    Usudio bi se rec da je ovaj decko razlog zasto mi ovu polusezonu igramo bolje. Falila je ta energija u sredini, stvarno ga svuda ima, okomitiji je, kreativniji, ima sljucu. To nam je falilo u zadnjoj trecini, tocno to.

I to je ono zasto je vecina forumasa zazivala da bar jedna desetka/ofenzivnija osmica mora bit u ekipi.
  • Zagi
    15.9k
    A i zamjenio je (uz golmana) najslabiju kariku. Dupli dobitak.
    Ali zazivali ste 4231, ništa Sojković nije ofenzivniji od Zajca.
  • Crni86
    20.4k
    nije ofenzivniji ima drugacije navike i prednosti jer je odgajan kao cener pa onda te slicne navike i na osmici isporuci.

Uz to je divlji.. voli povuc i meni se to svida kod njega. Jedini nas igrac koji trazi da se povuce protivniku u leda.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    ja mismlim da su oni to iskoristili kao wake up call…Da vidi da se mora uozbiljiti.
  • bazooka93
    166
    prvi sam ga popljuvao prvi cu ga pohvaliti.
    Da je od pocetka sezone igrao umjesto villara/ljubicica vec bi imao double double
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.