• Zagi
    15.9k
    4:2 poslije euro gostovanja (uvijek smo slabi tu tekmu), produzetaka i to protiv Gorice koja nam je često bila neugodna.

HNL nakon promjene golmana
    11 utakmica
    9 pobjeda
    2 remija
    0 poraza

2.64 ppm
    gol razlika 31:7
  • Crusades
    22.5k
    Imao je još 2-3 dobra udarca danas, generalno je bio dobar.

Edit: htio sam za Stojketa ovo napisat.
  • Zambatine škude
    4.5k
    Meni o treneru Dinama sve govori način na koji slavi golove protiv Gorice, protiv osmog kluba hrvatske lige.nwankwo646

Meni o navijačima Dinama sve govori način na koji ne slave golove protiv Gorice, protiv osmog kluba hrvatske lige.
  • CastAway1986
    5.5k
    Ovo danas bi odvodio bolje svaki forumaš ovdje. Ako želimo bit ozbiljan klub,poslije 1.6 Kova nebi smio vise krocit u klub.krvaveoči

Učini nam uslugu svima i nestani zauvijek s ovog foruma.Trovačima poput tebe je mjesto na Fejsu
  • krvaveoči
    72
    super,zato smo i tu di jesmo jer eto ovo je zadovoljavajuće,da ti u 25.kolu nemas suvisao mehanizam izlaska niti križanja igrača.
    Da sve loviš na individualnu kvalitetu,jer je protivnik slabiji.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Samo da pitam tebe treneru, koga si ti sve trenirao i koje rezultate postigao?
  • vjeko1701
    23.2k
    A di smo to točno?
  • Crni86
    20.4k
    Reakcija u pravom trenutku u drugom poluvremenu i vratio tekmu nazad u nase ruke.
  • DerHerrKool
    354
    Pa jebote, sad se fakat već ekipi i bijeli miševi priviđaju. :roll:
    Nek smo mi svake sezone tu di jesmo - 12 bodova bolji neg sezonu prije.
  • rioda
    14.5k

Jesi vidio kako je Livaković danas proslavio treći gol?
  • Noel
    19.6k
    Danas sa trostrukom izmjenom Goda, Galešić, Soldo vratio ravnotežu u ekipu na terenu i utakmicu odnio u mirne vode. Pohvale.
  • The Undertaker
    9.6k
    Da, trenera treba pohvaliti za pravovremene i pogođene izmjene. Mijenjao je najlošije na terenu.
    Jedino ne znam čemu uvođenje Bakrara, uvedi nekog klinca. Ali, nećemo sad cjepidlačiti, i ovo je napredak.
  • Zagi
    15.9k
    Vjerojatno je htio opet malo isprobati kako Bakrar igra na lijevom krilu. Ima ta jedna tekma za tjedan dana gdje bi to moglo biti bitno.
    Hoxhe nema , a Vidović ne impresionira.

Prvenstvo je u ugodnoj fazi ali nije još gotovo.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Jedino ne znam čemu uvođenje BakraraThe Undertaker

Mozda nova opcija za lijevo krilo umjesto Hoxhe? Mislim da Bakrar to moze odigrat korektno, brzinu, dribling i sut ima. Samo mu onda mora biti Goda u obrani.

Desno ipak imamo Topica, Lisicu pa i Cordobu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.