• Efes Pilsen
    15.1k
    Mozda i nepopularno, ali ako se derbi odradi kako treba onda se mora gledat i na blagajnu. Cordoba ako je spreman treba ga pakirat jer kostao nas je dosta.
    Iskreno, imao sam vece misljenje o Topicu do danasnje utakmice. Razumijem da su mu neke stvari nove, da nece ici od noge, ali ne razumijem ovo sto je odigrao protiv - realno - davljenika u HNL-u. Sut pod oblake, kriva dodavanja, kriva selekcija suta/driblinga. Razumijem i da zamjene ne mogu uvijek biti na razini prvotimca, ali onda moraju biti barem razina HNLa ili teska perspektiva. Trenutno mi Topic nije nijedno od navedenog i nema razloga da bude betoniran na desnom krilu.
  • veselko tenžera
    7.1k
    Vidović može igrati krilo samo kad je špica netko tko igra luđački presing, kao Bakrar u Genku.

Bakrar bi mi definitivno bio prvi izbor za lijevo krilo kad nema Hoxaldinha, samo mu treba izbiti iz glave ovu škrtost koju je danas pokazao. Nenormalno je želio zabiti gol, 2-3 puta je morao ispoštovati suigrača (Šuntu baš morao kad mu je napravio overlap) , on je forsirao i zeznuo.

Inače, bravo za trenera, samo slijepci neće priznati koliki je napredak ovo što igramo trenutno u odnosu na početak sezone.
  • rioda
    14.5k
    Šuntu baš morao kad mu je napravio overlapveselko tenžera

Moram reći da ima još igrača u ekipi koji ovo često ne ispoštuju, to me baš nervira. Hoxha prednjači u tome
  • nwankwo646
    1.1k
    kao igrač, za razliku od trenera koji je nesiguran u rezultat prije utakmice pa svaki gol slavi što od sreće, a što od očajničkog olakšanja i nevjerice da će dočekat još jednu utakmicu na klupi.
  • veselko tenžera
    7.1k
    njemu čak toliko ne zamjeram, nije da on ne želi, jednostavno nema tu sposobnost. On je tip igrača kojemu se kad primi loptu vidno polje smanji sa 180 stupnjeva na onoliko stupnjeva koliko zatvaraju 2 stative.
  • njurci10
    489
    tako je, ko je vidio slaviti golove.
    Treba plakati svaki put kad zabijemo :rofl:
  • nwankwo646
    1.1k
    ja nisam reka da ne smi slaviti, ja pričam o onome što se iz njegovog slavlja iščitava, duboka nesigurnost u rezultat.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Ovo danas bi odvodio bolje svaki forumaš ovdje.krvaveoči

Da, da...ti prvi. Neotkriveni trenerski talent.
  • DerHerrKool
    353
    Sva sreća da čitam zonu jer inače nikad nebi naučio da treneri slave golove svoje momčadi iz očajničkog olakšanja. Ja glupan mislio da se to slavi zato kaj ti je stalo.
  • Dzoni
    4.3k
    Ništa, onda su Pep i Arteta debili kad skaču od sreće kad probiju Burnley u 80.min
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.