• IstinaZaDinamo
    2.4k

Pa jesi ti vidio clanke o nikad vidjenoj asistenciji boga baluna, a gol Tavaresa jedva spomenut?

Slusam opet ovog Hodaka, kaze imali 20 prilika. Koju je on utakmicu igrao/pratio. Pa u sazetku je vise puta bio Varazdin u napadu i imao puno bolje prilike pa i onaj ponisteni penal.
  • DrRatoljub
    519

Gle, u sažetu nije bilo nekih situacija i šansi Tovara. Kao nu crveni karton. Ali Varaždin se nije sastao s loptom prvih pola sata i stalno su ispadali sa svoje desne strane. Naravno, da Hajduk valjda bi to kapitalizirao.
    Protiv njih treba samo mirno i ici na tranziciju. Ako bude igrao Hoxha, mislim da ce ubiti Hodaka.
  • vjeko1701
    23.2k
    Rijeka svakako mora probat preuzet drugo mjesto. Sama pomisao da ćemo ako osvojimo prvenstvo i kup dati hajduku kvalifikacije za europa ligu me čini depresivnim.wolfgang14

Realno, ne vidim kako bi to bilo moguće. Ovim tempom je Rijeka na putu do 53 boda. Nek i to dignu, Hajduk je na putu prema 71 bodu, već sad imaju 47.

Rijeka bi trebala početi pobjeđivati u ozbiljnim nizovima i ostati bez poraza a Hajduk bi se trebao potpuno raspasti i u ovih 12 kola maksimalno ostvariti 2-3 pobjede.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Mislim da ispadanjem iz kupa u srijedu i nasom pobjedom u st slijedi raspad, iznenadna ozljeda najboljeg igraca, tjeranje trenera itd.

Je li pobjednik kupa ide u EL ili konferencijsku?
  • vjeko1701
    23.2k
    Pobjednik kupa ide u EL. A iskreno, pod Garcijom, mislim da ni sa oba poraza idući tjedan nejde raspad.

On je tamo valjda jedina donekle stabilna osoba i ako mu ne spiče bezvezan otkaz, idu taman na tih 70ak bodova na kraju sezone a možda i nešto ozbiljnije kvalifikacije na ljeto.

Ako mu daju otkaz, onda ide opet kružni tok. Carević do ljeta, ispadanje od neke ekipe koju treba googlat...itd.
  • Paggini
    76.9k
    Nemaju oni prebijene pare za dat otkaz Garciji, na to zaboravite. Kako god zavrsili, lik ostaje
  • vjeko1701
    23.2k
    Nabavio menadžer Nikolić prodajom Mlačića. Ako NH kaže otkaz, bit će otkaz.
  • Zagi
    15.9k
    onda ide opet kružni tokvjeko1701
    pišeš to kao da je to nešto loše ...
  • vjeko1701
    23.2k
    Pa ne, nisam protiv toga, samo mislim da su otkazom GVizije jasno dali do znanja da su odabrali Garciu. Ko zna, možda zbilja izbjegnu kružni ove sezone.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Pobjednik kupa ide u ELvjeko1701

A onda na opus areni kup osvaja Varazdin autogolom Zagorca u 98. minuti :rofl:
  • Noel
    19.6k
    idu taman na tih 70ak bodovavjeko1701

Ti si još uvijek uvjeren u Hajdukovih 75 bodova na kraju sezone? Na čemu temeljiš tu tako sigurnu tvrdnju? Napisao sam ti prije par mjeseci da je to nemoguće kad si napisao da je realnost 75 bodova za njih. Nerealno je da klub koji 20 godina nije prebacio te bodove baš ovu sezonu odradi sa 75+ bodova. Za to se mora potrefit nemoguća sezona za njih.

Ostalo im je 12 kola do kraja. Za tih tvojih 75+ bodova moraju 10 od 12 pobijedit.
  • Dzoni
    4.3k
    Da dobe 6 uz 3, 4 remija je već rubno realno, s time bi bili na 68, 69 bodova
    10 pobjeda do kraja sezone i da Dinamo upiše je za poštovanje s obzirom na kvalitetu i širinu klupe, nema teorije da itko osim Dinama upiše takav niz
  • Jurki
    23.5k
    Malo sam zabrinut.. jel korvcavo kmeketalo i dalje kandidat za klupu tifusara, nakon kaj je danas kurvin sin skinuo Dinamu gace?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet