• criticus
    6.4k
    U nedjelju HRT očekivano prenosi Vukovar - Rijeka. Ispucali su jedan derbi koji imaju po ugovoru.criticus

po rasporedu za iduća dva kola nakon derbija mi igramo subote. Dva susreta koja su nedjeljom u 15h su hajduk - lokomotiva, slaven belupo - osijek.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Od ljudi koji misle da je sve namješteno meni su samo smiješniji oni koji misle da namještanja nema. "Puštena" utakmica ne znači da su se ekipe u svlačionici dogovorile e danas mi pobjeđujemo 3:1 nego je dovoljno imat 2-3 igrača u ekipi koji odigraju opušteno na 60% i onda jedan proda glupu loptu u obrani ili napravi debilni penal i drugi ne isprati dobar centaršut u napadu i stalno stoji u ofsajdu. Naravno da te stvari nikad ne će bit crno na bijelo dokazane i svi mogu isključivo svoj dojam dok gledaju utakmicu prepričavat. Iako ima danas dosta igrača koji su prepričavali jugo ligu što i kako se namještalo
  • Mr Anderson
    18.1k
    Ne znam ima li danas namještanja, odnosno da neke ekipe igraju u nekim utakmicama s pol gasa. Ali da je bilo namještanja prije u većoj mjeri, bilo je. Namještali su se rezultati radi kladionice iz 2 u 1 ili obrnuto, a da ne pričamo o bodovima.
    Uostalom za neke slučajeve su određeni igrači i osuđeni.
  • KtcGoat
    3.1k
    Price o namjestanju i pustanju su meni osobno toksicne, ma s koje god one strane dolazile. Ljudi cesto zaboravljaju da igraci igraju prvenstveno radi sebe, a ne radi nekog drugog. Da se nekad moze dogodit, vjerovatno moze. Ali konstantno pricat o tome je sizofrenija. Ovi s juga su vec izgubljen slucaj sto se toga tice, nadam se i vjerujem da mi necemo nikada u tom smjeru.
  • Sajla
    18.4k
    ima danas dosta igrača koji su prepričavali jugo ligu što i kako se namještaloTvrdica McTvrdi

da jugo-ligu.. pa Linić je nedavno prepričao kako su se dogovorili o puštanju utakmice Zagrebu kad je dinamo završio u ligi za bedaka, a ovi im to nisu onda vratili u drugom dijelu kad se igralo za prvaka. igrači su ljudi, sa svim svojim manama i slabostima, makar to nekad znači i da ne idu full jako protiv "svog" kluba ili da idu 200% protiv istog kluba baš da se dokažu.
    i ispada glupo kad spominjemo npr. Banića pa on skine penal tovarima, ali kad ga gledaš (polu)sezonu prije kako ide u "skok" gdje se odvoji od poda da jedva možeš provući list večernjaka ispod njega, ili kad se Kolinger izmiče lopti... nemreš ne zapitati se kog vraga ti ljudi rade? i spomenuti to, razgovarati o tome kad se dogodi je ok. ali kao i u svemu, treba imati mjeru. raditi kompilacije i arhive situacija pa ih "preventivno" izvlačiti pred svaku utakmicu i dokazivati nekakve teorije... šteti mentalnom zdravlju.
  • Droljo
    25.8k
    nemreš ne zapitati se kog vraga ti ljudi radeSajla

Da su bolji ne bi igrali HNL i to u gorici i lokomotivi.
  • Sajla
    18.4k
    neke poteze ni nekvaliteta nemre objasniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet