• Marc
    929
    Ovo veceras preloše bilo od VARa.. tko je uopce bio tamo? Doslovce trazenje i skeniranje najmanje sitnice kod gola Dinama, a ono s rukom glupost teška. Pa jebeno školski primjer ruke i oni to 5 minuta provjeravaju. Ovo večeras suđenje i VAR u usporedbi s onim u četvrtak nebo i zemlja. Sve me strah derbija u Nedjelju, slijedi novi masakr.
  • Kepec
    8.7k
    Ovo danas je bila slika i prilika hrvatskih sudaca, 'A je to' za siromašne. Ne znaš jel smješnije to kaj Bel nije odmah vidio igranje rukom, to kaj je var soba gledala toliko dugo, to kaj su zvali Bela da sam vidi ili to kaj je Bel pogledao pa se vraćao ponovno gledati. Šlag na torti bi bio da nisu svirali penal. Ne znam koliko zarađuju po utakmici, ali koliko god da to je previše je, makar bilo 10 eura po utakmici. Ovo kak oni sude treba biti volonterski.
  • austrijanac
    10.4k
    @Niko1986 najbolje zna koliko mrzim nase suce kad ga svaki put jebem s tim pitanjem u podcastu.

Majku ti milu, zna se ko Bela stiti i gura, ali kakav antitalent za nogomet i sudenje.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.2k
    Imam osjecaj kad su neke li-la situacije da ceka i gleda reakcije igraca i onda donosi konacnu odluku.
  • Crni86
    20.4k
    Sve sto ide nama u prilog se provjerava puno duze, kao da se svaki put trazi nesto kako da se to ipak ne dosudi…

Ali zato sve sto ide kontra nas se provjerava za 5 sekundi ili se niti ne provjerava….

Fascinantno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.