• hardek
    9.1k
    MVP je defanzivno teška truba. Osim što nije ni pogledao svog igrača kod golaveselko tenžera

Je, Vinlof je kriv što McKenna igra kamen škare papir s Livakovićem i ne čuva nikoga pa ovaj ima 2 za čuvat.
  • Nolifer
    14.1k
    Ovaj Misic majko sveta pa koja pmRitam Ulice

Drugi put na tribini za Mišića

navijaci.jpg

:grin:
  • Blue Label
    183

Ma samo da nije bio Livakoviću u krilu, bilo bi zaleđe
  • Kepec
    8.7k
    "Vadi valincica lik je rupa bez dna katastrofa"
    "Odmah Galešića umjesto ove rupe od Valinčića."
    "Vidovic i Valinčic na bauštelu a ne na travnjak.
    Vidovič je neradnik i lijenčina."
    "posaljite valincica na tribine dase odmori a i ong drugog da se nesramoti topc nek im nosi kokice"
    "Moris Ratkapa Valinčić"
    "Navodno se Inter raspitivao za Valincica. Moze ali u Inter Zapresic."
    "Valinčić izgubio noge"

Ovo su komentari na poluvremenu kad Dinamo vodi, ja bi ovim svim debilima zabranio bilo kakve veze s Dinamom članstva, odlasci na tekme, praćenje na društvenim mrežama i ostalo. Kakve gnjide od ljudi sa žalosnim životima koji nisu metar uspjeha u svom životu napravili pa im je glavni doživljaj pisat ovakve odvratne komentare.
    I da, ovo su "samo" komentari na glupom fejsu i glupom instagramu, ali ovako ljudi pričaju u kafiću prije/poslije tekme, na ulici, na društvenim mrežama, u kućama itd. To je žalosno.
  • Ritam Ulice
    2.4k
    hahaha doslovno bi trebalo
  • CastAway1986
    5.5k
    Ajmo kritizirati trenera i igrace ako treba na kraju utakmice jer pojedini upisi su besmisleni
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Ma nece biti nikakve drame, samo se moramo malo trznuti, ovima se uvali gol bez problema s obzirom na golmana.
  • hardek
    9.1k
    Ma samo da nije bio Livakoviću u krilu, bilo bi zaleđeBlue Label

Ma fascinantan mi je narativ koji ljudi stvaraju da opravdaju neke svoje teorije. Znači Moris ispadne kao ratkapa, McKenna ne čuva nikoga i ne drži liniju zaleđa ali Vinlof je kriv za gol jer je stajao između svog i McKenninog igrača jer mora čuvati dvojicu.
  • emilperska
    15k
    Ključno poluvrijeme koje ce usmjeriti daljni razvoj borbe za prvaka u HNLu.

Igramo za kurac, ali nije da imamo povijest bajnih nastupa nakon Europe i s jačim ekipama.

Bilo kakva pobjeda i vozi gazi.

P.S. Moris ni sjena igraca na jesen. Nadam se da je samo do tog da se vraca nakon ozljede.
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Dokle cemo Topica gledat prijatelji moj… dajte vise
  • Blue Label
    183
    Jbt topić, daj digni glavu, Beljo sam ko duh
  • ElDorado
    10.3k
    Presing nam je jeben
  • Diavollo094
    89
    O crni valinčić
  • Droljo
    25.8k
    Nas Bogojević maltretira. Pametnome dosta.
  • ElDorado
    10.3k
    Vidovic samo povratne buba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.