• crophantom
    3.3k
    nekako si mi optimistična s cijenom za Sergija, al dobro, ako je 12 top.
    Ovo za Varelu, meni i dalje nije jasno kolko od toga ide klubu, a kolko zalizanom, tu ne računam da cemk vise od 2-2.5 čiste love uzeti.

Al ako se uspije sa prodajama koje si naveo zatvoriti sve, onda je top, Sergija cemo lakse nadomjestiti nego Arbera, al dobro, imaju 6 mjeseci da nađu neko krilo.
  • vjeko1701
    23.1k
    Kolko sam ja upoznat, ide glasina da već sad imamo ponudu od 12M za Sergija na stolu. Ok, treba računati da određen postotak ide Barceloni.

Hoxha ima jako dobru sezonu iza sebe a čeka ga i svjetsko s Albanijom. Ne vjerujem da ga se ne može unovčiti za barem 4M.

Varela, ne znam kaj da mislim. Pričalo se o onom dogovoru 5+20 u bonusima, ali da nama ostaje 60% ili tako nešto. To je teško bilo kaj predvidjeti, procjeniti. Al nadam se da nije sve ovo bilo za pišljivih 2-3M i da su tu ipak na kraju neke veće cifre za nas. Da je barem 5.
  • Orc123
    15.2k
    da je i 1milja eura cistoga za Varelu dobro smo prosli....

Ja bi probao unovciti Topica i dovesti startno krilo....da se izvuce 1 do 1,5mil eura mislim da se moze dovesti za malo veci novac puno bolje i konkretnije krilo ne umanjujuci s tim Topiceve vrline ali i on i Lisica nisu za startna krila, a Bakrar nije klasicno krilo.
  • vjeko1701
    23.1k
    Za 1M daj njegove minute najmanje talentiranom ofenzivcu u juniorima i dobit ćeš isto. Nadam se iskreno da su veće cifre u pitanju.
  • Orc123
    15.2k
    daj Boze da izvucemo sto vise i da ode svojom putem jer meni je on trenutno zreo za posudbu ili Dinamo II....
  • vjeko1701
    23.1k
    Prvo bi trebalo biti na čisto, jel naš igrač kojeg razvijamo ili je zbilja već prodan i sad samo pokušavamo izvući čim više novca iz tog deala.

Ak je naš, na ljeto Dinamo II sa svim ostalim juniorima i pokaži se. Ako nije naš, skupiti te bonuse ko Pokemone pa hvala na svemu i sretno dalje.
  • Orc123
    15.2k
    koja je uopce prica s Varelom....jel fakat igra toliko jer izvlacimo lovu ili sta? Daj Boze da je tako....jel zna itko ista konkretno po tom pitanju?
  • C@ptain Koons
    389
    ja stvarno mislim da je do toga da izvučemo što više para, jer meni druga objašnjenja jednostavno nemaju smisla. Mali nije uopće spreman seniore Dinama, moožda za drugu ekipu nagodinu ali mi je i to upitno..
  • debeli biciklist
    3
    realno, u hnl može igrati zadnjih 20 ak minuta jer su ekipe manje više fizički nespremne i nakon 60e padaju trakački, tu njegova eksplozivnost i trka može doći do izražaja...u europi se doslovce odbija od drugih igrača i tu nema šta radit, pogotovo ne od početka ko u danskoj
  • FazeN
    5.9k
    koja je uopce prica s Varelom.Orc123

Realno svi igrači igraju zbog toga da se prodaju što bolje, jedina razlika je što je većina zaslužila biti na terenu dok neki ne, a Varela je jedan od ovih drugih, nije zaslužio uopće.
    Navodno,
    Barca ima otkupnu klauzulu 5M, a uz Varelina igranja, minute, golove, asistencije itditd, dolazi i određeni bonus i u prijevodu više love.
    A s obzirom da sve to ne ide direktno nama već imamo ugovor s Barom i zastupnicima gdje i njima ide baaaš veliki postotak, jebiga nek igra i nek odlazi na ljeto što prije da ga ne gledamo više.
  • Jurki
    23.5k
    nek odlazi na ljeto što prije da ga ne gledamo više.FazeN

Jel to sigurno ide tj tak je dogovoreno da smo mu parkiraliste do ljeta ili su to nase zelje?
  • FazeN
    5.9k
    Jel to sigurno ide tj tak je dogovoreno da smo mu parkiraliste do ljeta ili su to nase zelje?Jurki

Jel sigurno da ide, ne znam, to su moje želje radi ostalih klinaca.
    Ali ono što znam mogu ti reći da je plan Bare bio da Varela ostane bar 2 sezone dok se ne navikne full na seniorski nogomet.
    Kako god ova saga se završila samo nek bude što prije jer stvara nam same probleme, jebem ti pišljiva 2M ne vrijede to..

Edit: Jedino dobro u ovoj priči je što ćemo mi love zaraditi i nakon (ako) on ode u Barcu i ako tamo bude što igrao, kroz te bonuse.
  • DiddyGuela
    5.6k

A odakle uopce ta prica o Vareli kao o nekom super talentu osim iz Barinih usta? Ja iskreno nikada prije nisam cuo za Varelu pa pitam ako si ga ti mozda slucajno zapazio prije dolaska u Dinamo?

Meni on izgleda kao tipican Barin hype kakve gura kroz Kustosiju. Ok, to je njegovo pravo, ali sramota je da on od Dinama radi Kustosiju i gura neki svoj projekt "Bankomat" dok je mali istovremeno fizicki, tehnicki, takticki potpuno nedorastao seniorskom nogometu. Ne u Dinamu nego bilogdje! Deckic nije seniorski nogometas!

Nemam nista protiv "forsiranja" mladih igraca... ali daj pokazi nesto. Bilo sto. Ovaj mali koliko god prilika dobije svaki puta pokaze koliko je zapravo nedorastao.

Tu me također cudi ta prica sa Barcom. Sta ce on Barci? Krilni igrac koji ne radi razliku niti u HNLu bi trebao biti kupljen od Barce? Pa barem Barcelona stvara te ofenzivce ko na traci. I sad su bas tako zapeli za malog Varelu!? Ma dajte.

Cijela ta prica na relaciji Barca-Bara-Dinamo uzasno smrdi.Nisu cista posla da ga j...
  • rokikaciga
    12k
    A odakle uopce ta prica o Vareli kao o nekom super talentu osim iz Barinih usta? Ja iskreno nikada prije nisam cuo za Varelu pa pitam ako si ga ti mozda slucajno zapazio prije dolaska u Dinamo?DiddyGuela

Kao 15godisnjak bio je jedan od najboljih na euru u17, Porto se borio rukama i nogama da ga zadrzi..
    Ali jednostavno mu fali misica i utakmica u nogama za seniorski nogomet. Jos jedna sezona (ova) u 2.hnl i decko bi bio spreman za Dinamo sljedece godine. Ovako kaska i to se skupo vidi.
  • FazeN
    5.9k
    Varela je s 15 godina sam skoro nosio Portugal U17 do finala EP.
    City, Barca, Bayern, svi su ga htjeli uzeti od Porta, Porto ga nikom nije dao bio je najveći talent, ali eto Bara ga je izvukao u Hrv.

Ne sumnjam ja da on nije bio talentiran klinac, dakle od toga imamo i dokaze za to, no preskakanjem stepenica i nestrpljivosti da se od njega odmah napravi igrač i novi Yamal, uništavaju igrača i od toga ništa onda..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.