• Zagi
    15.8k
    imas VillaraFatos Beqiraj
    Teraj to. Skup , stranac, a nebi donio puno više od Kačavende.
    A niti ne vidim koje on kvalitete osmice ima. Solo šestice ajd ima nekih kvaliteta i mana, osmice ne.
  • NerminB
    1k
    Pojacati napadacke opcije pod hitno na ljeto. Livakovica zadrzati kako znamo i umijemo te vezni. Ostalo manje-vise je ok.
  • Jurki
    23.5k
    jos kuzim namjeru dovođenja Villara.. iskusan igrac igral lige petica, dobar cv.. al da mi je znati koja je logika bila dovođenje Kačavende?
    Potrganih ligamenata, dosel na oporavak i samo solidan u Loksi.

Jos ga je kavokuhačica/kuharica trebala majčinski uvjeravati da potpise za Dinamo.

Kakvi su se to sve poslovi radili i transferi.. nas treba izučavati na ekonomskim fakultetima kao čudo da nismo financijski propali.
  • Zagi
    15.8k
    al da mi je znati koja je logika bila dovođenje Kačavende?Jurki
    Ha pokazivao je neke rijetke kvalitete za HNL. A Vlatkica i Šika imaju povijest dobrih odnosa, znamo preko koje linije.

Kako bilo , nije truba i naš je. Za razliku od Villara nije veliko opterečenje za proračun.

Pa iako je prošlo vrijeme etikete nekakvog velikog potencijala, mozda moze biti solidan squad player za iduću sezonu.
    To je ipak pozicija koja je manje-više sigurno u rukama Stojkovića iduće sezone ali zamjena je vrlo upitna ili se računa na Soldu.
  • Paggini
    76.8k
    Čovjek u LASKu ima 290 minuta i mi bi ga u Dinamu. Pa čak ni za klupu ne bi trebali tako niske standarde imati
  • ElDorado
    10.2k
    U ljeto:
    - zadrzati Livija kak god znamo
    - dovesti ozbiljnu šesticu
    - oba brza, mocna krila
    I spremni smo za LP
  • Zagi
    15.8k
    Kao da se Zajc prošle sezone naigrao u Pao pa nam je u prvoj.
  • Crusades
    22.4k
    Kako se uopće mogu usporedit Zajc sa iskustvom iz dvije liga petica i Fenerom + SLO repka sa Kačavednom koji se ne može nametnut u LAS-u?
  • ElDorado
    10.2k
    bio je u Toulousu
  • Zagi
    15.8k
    bio je u ToulousuElDorado

309 minuta lige i nešto kup.
  • Nolifer
    14.1k

Nadodao bih i špicu, nek se nađe. Nedo Bog Beljo opet dobi karton ili se neko ozljedi..
  • Facke
    8k
    Kakuv Kacavenda ljudi moji...
  • OsamŠest
    7.1k
    Kakuv KacavendaFacke

Kaj nije Lukas?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.