• rokikaciga
    11.9k
    nemoj ko Boga te molim, nijednog od njih
  • NKDZ86
    7.7k
    Bišćan je premija za MK.
  • wolfgang14
    3.6k

ne bi rekao, ali i da jest, to ne znači da je trener za dinamo

I Jakirović je premija za Bišćana

I Bjelica je premija za Jakirovića

Znam da će me sad hrpa ljudi napast ali nema veze,
    odgovor se sam nameće. Ako želimo bit konkurenti u europi, zovite generala. Ne zanima me šta će iko reć, umrijet ću na tom brdu boli me briga. Ako bi se Bjelica i Boban našli na istoj valnoj duljini to bi bilo bolesno

Znam da nema Ponsa, da nema svojih seniora bla bla. Ja bi mu dao sezonu, ko ga jebe. Ovo je sigurno neki sindrom sad već ali ne mogu bez da ne pomislim na Bjelicu, falilo je ono nešto, kao da jednostavno nismo završili priču, nedovršeno je to nekako. Znam da nisam jedini koji se tako osjeća
  • rokikaciga
    11.9k
    I Bjelica je premija za Jakirovićawolfgang14

Ne bih se bas slozio al ajde. Vidjet cemo jel istina za 10godina.

Ne zelim vise jebene reciklaze, nije nam CIOS glavni sponzor.
  • wolfgang14
    3.6k
    Ne bih se bas slozio al ajde. Vidjet cemo jel istina za 10godina.rokikaciga

slažem se da, pričao sam za onaj period kad je Jakir bio kod nas, to nije isti Jakir kojeg sada gledamo. Jakir iz sezone u sezonu je sve bolji i ima potencijal biti pravi maher. Lako moguće da kroz koju sezonu Jakir bude premija za Bjelicu
  • rokikaciga
    11.9k
    Taj Jakir je imao i igrace koji sad sjede na klupama Tractora, Twentea, Ferencvarosa, Sarajeva itd
    Bjelica je imao 4 igraca u prvih 11 koji su srusili Brazil, imao je nikad jaci Dinamo. Livi, Rile, Ademi, Orsa, Olmo, Petkovic. "Senatori" u naponu a ne isluzeni i sa bolovima u preponama.
    Neusporedivo po meni.

Nije bezgresan, da se razumijemo ali sama cinjenica da je imao najvise bodova po utakmici u HNL a skartiralo ga se zbog dva kiksa..a nasljednici (ukljucujuci i Bjelicu) su bili pumo gori u HNLu od Jakira...ne znam, ne bih bas rekao da je i za tu verziju Jakira Bjelkan premija.
  • debeli biciklist
    0
    Osobno bi kovačevića zadržao samo u slučaju duple krune. nakon eurosezone koja je realno ispodprosječna, osvajanje prvenstva i kupa nameće se kao imperativ. čak i da osvoji prvenstvo, ako ispadne ne znam, na nekom gostovanju u polufinalu na rujevici, nije taj...na lito nas čeka tarapana u kvalifikacijama di moramo tri puta proći ekipe koje su barem jednako jake ka hajduk i rijeka, a većina je i jača...
  • Zagi
    15.8k
    Kup je samo klubovima uz obalu bitno natjecanje.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Odakle to sad da je europa ispood prosjecna?
    Pa ispunjen je cilj, samo nije prebacen da bude brutalna. Ali ne moze se rec da je ispod prosjecna
  • rioda
    14.5k

Rezultatski ostvaren cilj, po dojmu sigurno ispod očekivanja, mislim da se to svi mogu složiti
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    pa slazem se da nije nesto bajno. Al ono ispod ocekivanja je ispast lagano u skupini
  • Big Daddy
    1.7k
    Na nekoliko tekmi u ovoj sezoni nismo došli. Da smo svaku tekmu igrali kao jucer u Belgiji, u Europi bi bili medju prvih 8, u HNL-u 15-ak bodova prednosti. Jbn mrzim kad se biraju tekme u kad se za sveti dres svaku tekmu kao u ovoj jucer ne baca na glavu.
  • debeli biciklist
    0
    koji je to cilj ostvaren?biti 24 od 36 momčadi u b natjecanju?da nas svi iz liga petice šamaraju sa 3,4 gola razlike?i ono šta je simptomatično je da svi uključujući trenera ponavljaju da smo prošli skupinu?nismo prošli skupinu, skupinu je prošlo prvih osam ekipa i pobjednici play offa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.