• Mr Anderson
    18k
    Malo ga je pogladio po licu, ovaj se bacio ko da ga je Mirko Filipović pogodio direktom.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Kako vrijeme prolazi ,tako čovjek i razmišlja bolje kad je glava hladna. I ja sam kao neki ovdje ,jako impulsivan. Pogotovo kad je vruća glava svašta se kaže i napiše. A dobro je hvala bogu što je sve na riječima u ovom slučaju. Bio sam grub i bez dlake na jeziku jer se nikako ne slažem sa Stojketovim potezom. Sve je bilo protiv njega, i tajming a i način pogotovo. Jer da se žrtvovao za momčad pa popušio karton ,bio bi car . Sad hladne glave , pogrešno jeste. Ali dio je onoga što volimo, dio svetinje. Možda je pogrešno poremetnje, ali ko ima djecu skužiti će. I djete rođeno pogreši, ponekad te baš naljuti ,ali voliš ga više od svega ,tvoje je ,pa nastojiš razgovarati ,objasniti ,nači način da iz toga izvuče pouke i ne ponavlja iste greške. Jer tvoje je ,moraš podržati i kad se pogreši. Obitelj. Jebiga tako je i sa malim Stojketom. Što kažu kolege ,naš je ,nećemo se odreći sad jer je to najlakše. @Mr Andersonje rekao ,ima klub ,predsjednik koji će naći neki način kako ga kazniti ,da to ne radi. Jel to po džepu , jel to pedagoška neka mjera , bilo šta. Najgore bi bilo ignorirati i ne napraviti ništa . Zna da je sjebao ,iskreno se nadam. Ako zna ,ispravit će .
    Edit pa sorry na dugom postu
  • Big Daddy
    1.7k
    Ja sam siguran da mu se to NIKADA više neće dogoditi.
  • Krizy
    68.8k
    Stojković sinoć
    raphinha.png
  • vjeko1701
    23.1k
    Malo ga je pogladio po licu, ovaj se bacio ko da ga je Mirko Filipović pogodio direktom.Mr Anderson

I iskreno, to mi je najnegativnije u svemu. Ak je već to napravio, nek se barem ovaj ima oko čega valjati po podu. Od onog šamara ne bi ni petogodišnjak pao. Čim sam vidio snimku, to mi je doslovce bila jedina misao - e moj Stojke, da si bar jače.

Napravio je glupost. Nikad nećemo znati dal se moglo do penala barem da nije. Osobno mislim da nije. Al nebitno. Treba raditi s njim i pravilno usmjeriti tu energiju i stav. Možemo dobiti jako dobrog igrača koji nikome neće priznati da je bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.