• Agramer86
    838
    Razočarenje rezultatom i odlukama pojedinaca ali smo napokon pokazali muda i odigrali alpari utakmicu u europi.
    Još se jednom zahvaljujem ljudima sa Zone koji su riješili ulaznice, a i onima koji su pokušali.
  • Crni86
    20.3k
    Ja sam reko na 3:1 da kako god zavrsilo da cu bit zadovojan, prosli ili ispali.

I jutro poslije je takav osjecaj. Dosta stvari nije valjalo, pogotovo u defanzivi i tu imamo jako veliki prostor za napredak, ali vesele konacno ta muda u nasem pristupu, ostalo ce doci s vremenom ili novim trenerom, ali s mudima ovako uvijek moramo izac.

Bas je gust bio gledat nasu jucerasnju tekmu.
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Pravo proljetno gostovanje, 2 suncana dana u Belgiji koja je prakticno 'England on the land" su cudo samo po sebi. Sve sto sam zelio prije utakmice je gard i da budemo unutra i to sam i dobio, ali..
    Sat i pol vlaka za studiranje Zone i svega napisanog od sinoc.
    Podvukao bi dvije stvari - desna strana koja je bila najjaci segment na pocetku sezone sada je najslabiji segment. Bjelica je u podcastu pricao o pomaganju Mikicu i Ristovskom, a ocigledno je da i Valincic nakon ozljede treba pomoc. Ovo nije prva utakmica da nas krste preko desnog beka i ne razumijem koji je razlog da pokusavamo stalno isto? Sveto pismo 4-3-3 ili neznanje trenera da ispravi? To me zapravo dovodi i do te druge tocke..
    Prije utakmice sam napisao da smo se predali ako starta Varela, isto tako za mene utakmica zavrsava kad ude Varela. Pitanje zasto je opet usao Varela je bilo i nakon prve utakmice. Dosta ljudi je pisalo o opciji uvodenja Bakrara s Beljom, kombinaciji Vidovic Stojkovic ili sinoc da se ide na ucvrscivanje veznog reda sa Soldom. Bilo sta osim krzljavog tinejdzera. Sablonski radimo, predvidljivi smo do jaja.
    Stojkovic je bio na tragu Orsica, a zavrsio kao Stojanovic. Apsolutno sramotan i nerazumljiv potez i to nakon sto si se vec dva puta ispricavao za debilanu i crvene kartone. Zbrajat ce se minute, cmizdrit kako malo igra, a za preodgoj bi trebao igrat jos i manje i to uz jasnu poruku da ce ga svako pricanje sa sucem i ulazak u sukobe kostat jos vise minutaze. Drugacije ne ide, sve drugo su price za malu djecu. Tri puta, a sezona nije jos gotova, on ce se isplakat, ide instagram.. Hvala stari, nemoj vise.
    Imamo neke limite u kadru, to je ocigledno, ozljede nas opet nisu mazile, ali imamo i limite na klupi.
    Za kraj samo jedno, kad tocno preVarela treba otic? Jel na ljeto? Ne zelim gledat ovo jos sezonu.
  • marcio amoroso
    49.4k
    Mi smo svoj prolaz prokockali u Zagrebu prvo jadnim ulaskom u utakmicu, a drugo dopuštanjem trećeg gola koji je na kraju bio presudan.

Za ovu tekmu jučer mogu samo pohvaliti sve.

Ne bih secirao osobno i pljuvao nekoga. Radije ću pohvaliti Livija koji je bio briljantan, Mišića i McKennu.

Uvjeren sam da ćemo već u sljedećoj sezoni biti konkurentniji u Europi. Ja ću za ovosezonsku kampanju u Europi dati ocjenu 3. Moglo je sigurno bolje, ali i puno gore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.