• Zagi
    15.7k
    Ekipa se slaze par sezona osim ak nisi City. A mi definitivno nismo City.
    Za prvu, ovo je jako dobro.
  • tp1997
    2.6k
    Pa investirali smo preko 10 milijuna otkad je Boban došao. Villar 3 milje, Ljubo je imao klauzulu za potpis, Beljo 4 milje i bonusi, dio Bennacerove plaće...

Ne čini mi se baš da fali para
  • Jurki
    23.5k
    Ekipa se slaze par sezona osim ak nisi City. A mi definitivno nismo City.
    Za prvu, ovo je jako dobro
    Zagi

Jako dobar i konstruktivan komentar.
    Za sloziti ekipu koja moze uci u osminu finala EL treba 30-35 milja eura samo za transfere.

kazem da ako slazes ekipu od nule s 20ak milja eura onda nemres ocekivati da puknes jos 10 na krila.
    Imamo u kadru Hoxhu, doveden je Lisica. I oba van stroja.. mores se jebat.

U ljetu se nebu dopeljalo 10 igraca nego 2-3.. koje mozes vise platiti.. pa po tome i ciljati veci kvalitativni rang.

Edit: moram spomenuti cigane.. oni utukli u ovu momcad 55 milja eura.. dobili prvu utakmicu pa opet napravili kurac.
  • Zagi
    15.7k
    Nebitno je tko nas je dovukao do produzetaka.
    Golman je odradio svoj posao. Jako dobro ali svejedno nebitno.
    Kao kaj nas je isti taj akter dovukao do pobjede nad Tottenhamom i više manje svih ostalih pobjeda u europi.
    Dvije sezone ga nema i izgubimo čak i titulu u onom HNL odronu.

Sutra ću po portalima čitati kako smo igrali zakurac ali eto Livi. To nisam čitao pri svakoj od pobjeda.
    Tada bi se to uzelo zdravo za gotovo , a heroji bi bili Petko i Orša.

Narativ o današnjoj tekmi bi trebao biti :odlična utakmica i putokaz klubu i treneru kako treba dalje.
    Malo više samopouzdanja, par pojačanja i vrijeme da izrazito mlada obrana odraste, sazrije.
    Malo više trkačke i defanzivne kvalitete u veznoj liniji.

Al nebum to čitao. Čitao bum kenjanje po treneru koji ima svojih mana ali ima i puno dobrih strana.
  • Zagi
    15.7k
    Za sloziti ekipu koja moze uci u osminu finala EL treba 30-35 milja eura samo za transfere.Jurki

Cinično? Nisam to rekao niti mislio.

Ne treba toliko love ali ne mozes 10/11 rupa nakon kaj smo potjerali cijelu momčad (jednako kvalitetno) popuniti u jednom i pol prijelaznom roku.
    Osim ak biraš sa petrodolarima.
  • tp1997
    2.6k
    doveden je LisicaJurki

Imao si ideju da igraš 4-3-3, formaciju gdje su ti krila ključna.

I na kraju spizdiš milijune na poziciju gdje smo pokriveni, a zadržiš HNL krila. Vizionarstvo Zvone Bobana, nema što
  • Zagi
    15.7k
    Lisica je jedan od najboljih igrača ove momčadi. lupetaš
  • lukaoj
    195
    okej, pogrijesio sam, u pravu si, imao sam iskreno osjecaj da su cesce u vrhu, znam da oni imaju onaj retardiran sustav di je prepolavljaju bodovi i znam je Genk tu dva puta ostao bez titule kad je bio prvi. Ali nije to ni bitno, poanta je da je Genk kvalitetniji nego sto ljudi misle i da smo mi pruzili jako dobar otpor s obzirom da smo igrali danas bez 3 nasa ponajbolja igraca i da im nadoknadili 2 gola minusa, potpuno mi je glupo reci da smo ispali od ekipe koja je manje kvalitetna od nas. Ja vidim da ljudi dosta seru, ja mislim da smo mi odlicno odigrali ovaj dvomec s obzirom na kadar koji imamo.
  • rioda
    14.4k
    S Lisicom u formi bismo ih pregazili danas
  • Petar86
    1.3k
    Ma sljivis EL, neka prodje ovaj vikend da iscekujemo derbi :strong: :strong:
  • Crusades
    22.4k
    Preokrenuli smo Genk sa dva krila koja su na jesen bila ili u frižideru (Vidović) ili uopće nisu bila u rotaciji (Lisica). Bez prvog napdača i bez najzvučnijeg igrača (Bennacera). S takvom rotacijom teško da možeš izgurat produžetke. Potrošili smo se na maks, a u nedjelju tovarska filijala.

Svaka čast cijeloj ekipi na trudu i borbi, šteta kaj vas nije nagradilo.
  • Lihtmašinac
    1.1k
    Gledao tekmu u bircu s TV-om gdje veliku većinu ekipe uopće boli ona stvar za Dinamo. Još početkom drugog poluvremena ljudi su počeli letimično škicati prema aparatu, a onda i zašutjet kad sam ja zapljeskao, s pogledom "kajebilo". Na kraju je nekima i pobjeglo ono tipično "vau! vau!" kad su padali golovi, a zatim i "ajme", kad je pala Stojkovićeva šamarčina. Na blic snimke naših na tribini, par ljudi si je za šankom pospikalo "look, so many from Croatia, wtf!". Eto, to je nešto što ne možeš platiti ničim.

Bravo dečki na terenu, bravo Kova i škvadra na klupi, bravo ekipa na belgijskim tribinama!

Ponos. :strong:
  • Orc123
    15.2k
    Inace, kad se sumira utakmica, oni danas imali puno vise cistih prilika nego u Zagrebu, a mi smo imali mozda jednu ili dvije prilike vise nego u Zagrebu.....razlika je samo u pristupu prvih 20-30 minuta kad smo u ZG usli bojazljivo i precijenili ove Belgijce koji nisu bolja momcad od nase kad je full kompletna.

Jedina razlika danas je da smo mi svoje sanse zabili a njihove je Livi skidao ko na traci......
    Produzetke ne racunam jer vise nismo mogli stajat na nogama.

Znaci suma sumarum je da je danas dobro pripremljena utakmica a u ZG katastrofalno...danas nas pomazila sreca u prvih 90, a njoh u Zagrebu.....a prolazak dalje izborila ekipa koja imala siru klupu.....tjt
  • Jurki
    23.5k
    ma nije cinicno, vec moja slobodna procjena kaj nam je falilo da preskocimo Genk.
    A to su dva kapitalca na krilima za koje moras iskrcati 10 milja eura.
    Krila koja su prema naprijed opasna, a otraga pomazu beku.
    Danas je Valincic ispadal ko ratkapa jer mu nije imal tko pomoci, tek se vraca u natjecateljski nogomet, a ovima je 95 posto napada islo po njihovoj lijevoj strani.
    Treba raditi, nadopunjavati momcad.

gdje smo to bili pokriveni? I s cime?
    U sredini? Osim Misica i Stojkovica nisi imal postenog veznjaka. Soldo tek treba pokazati da moze biti ravnopravni clan udarnih 11.
    Sa Kacavendom? Pavicem? Pa zato smo i dovodili onog sirotog Belcara na posudbu da popunimo rupe u sredini.
    Od prosle sezone od veznjaka su otisli Sucic i Baturina, te svi ostali koji nisu mogli ni lani participirati a kamoli sad.
    I bili smo pokriveni u veznom redu? Kaj god.
  • Gelipter
    4.4k
    Suma sumarum: Svi na jebenu Goricu u nedjelju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.