• Jaro
    11.9k
    ne znam di ti radis, al samaranje kolega ili zaposlenika firme partnera jos nisam vidio da je ok i prihvatljivo bilo gdje
  • bazooka93
    164
    ok da mu je to prvi ispad sezone.
    I nije ovo tekma protiv gorice i hnl ili hajduk da te neko na nasem jeziku isprovocira. Posrao se na odlicno odigranu tekmu sinoc. Decko puni ove godine 23 a ocigledno je zreo ko Varela.
  • Crni86
    20.3k
    ne uvelicavaj, decko je pogrijesio i ostetio svoju ekipu. Nije bas isto usporedivat nogometnu utakmicu punu emocija i adrenalina s uredskim poslom. Nije nikoga istuko na treningu ili pred stadionom.

Mnogo vece greske koje idu na stetu ekipi se progledaju kroz prste ljudima u firmama ako su potencijal.
  • Markelo
    3.7k
    emocijama se vode djeca i nezreli ljudi, ne znam kakvo je to opravdanje. On ide obrnutim putem. Ako je u Hnl-u dobio crveni radi sudaca "lakih na kartonima", ovdje je napravio dosad najveću glupost. Nije pametniji nakon dobivenih crvenih već upravo obrnuto.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    ne treba dečka sad proganjati, vrijeđati, kažnjavati... valjda i sam kuži kakve gluposti radi.
    razgovor i opomena da u budućnosti za ovakve stvari idu ozbiljne kazne, od statusa na društvenim mrežama nema ništa, jednostvno mora popraviti ponašanje.
  • Jaro
    11.9k
    on jest takav jer ga se gladilo, mazilo i pazilo jer je bio Projekt lokse… Razmazeno deriste je produkt toga - nastavit s jednakim odnosom ce ga ziher promijeniti - to su ove moderne metode odgoja opcenito. Pristanak na transfer u pustinju ga je ocito trglo da se malo uozbilji, al cim je usao u komfor zonu evo ga opet - njega ocito treba pod uzdama i prijetnjom konstntno drzat a ne laganini i nagradjivat…
  • Paggini
    76.8k
    ne znam kakvo je to opravdanjeMarkelo

Pa nitko ga ne opravdava, gdje sam ja to opravdavao? Samo želim reći da način da se sad sručiš na njega s kaznama, ovim, onim je potpuno pogrešan pristup iz kojeg ćeš od odličnog igrača s emocijama dobiti lošeg igrača bez volje.

Općenito navijači ulaze u taj modus da sad zato što je on njih osobno povrijedio svojim činom mora patiti kroz kažnjavanje. I da, dobit ćemo momentalnu zadovoljštinu, hehe neka ste ga kaznili hehe, ali za dva, tri, četiri mjeseca kad on bude bio duplo lošiji igrač, bez volje i energije s kojom ulazi svaku utakmicu, šta ćemo onda?
  • Noel
    19.6k
    Ako će igrat protiv Gorice u nedjelju, pedeset pet puta ga treba upozorit da će ga igrači Gorice i jazavac Carević provocirat od prve do zadnje minute. Lijepo ga zamolit da se ponaša normalno.
  • javolimtebejako
    4.3k
    mislim da 3 minute nisam spustao ruke s glave kad je zabio golcinu. bas steta trenutka gluposti (opet), odlican je bio sinoc. nadam se da ima jos nade za ispravit te musice u glavi.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    on jest takav jer ga se gladilo, mazilo i pazilo jer je bio Projekt lokse… Razmazeno deriste je produkt toga - nastavit s jednakim odnosom ce ga ziher promijeniti - to su ove moderne metode odgoja opcenito. Pristanak na transfer u pustinju ga je ocito trglo da se malo uozbilji, al cim je usao u komfor zonu evo ga opet - njega ocito treba pod uzdama i prijetnjom konstntno drzat a ne laganini i nagradjivat…Jaro

a što napraviti, potjerati ga?
    jel imamo boljeg na raspolaganju?

nek malo razmisli o svojoj karijeri ako misli da je normalno dobiti 3 crvena po polusezoni....a nije baš da je na 100% minutaže.

postoje igrači koji u cijeloj karijeri nisu dobili crveni karton...a osvojili su sve što su mogli osvojiti.
    opomena pred isključenje...
  • prefontaine
    7k
    Čovjek na instagramu ima više statusa isprike nakon crvenog, nego li objavljenih slika
  • Paggini
    76.8k
    postoje igrači koji u cijeloj karijeri nisu dobili crveni karton...a osvojili su sve što su mogli osvojiti.
    opomena pred isključenje...
    db-izbjeglica

A s druge strane, jedan Zidane je dobio 14 crvenih u karijeri, Cristiano isto dosta ako se ne varam. Ludost, genijalnost i lucidnost nekad dolaze i s tim felerom, jebiga.
  • Orc123
    15.2k
    Definitivno podrska za Stojka...realno, trebaju nam ratnici. Pretjerao je, mora raditi na sebi ali rađe cu gledati takvog igraca koji ratuje i kojeg grdimo radi previse emocija i zelje nego da gledam Varelu i slicne koji trckaraju terenom i ne vracaju se u obranu. Zelim takvu, kontrolirano ratnicku momcad. Kako je David Mandic izjavio nakon osvajanja bronce u rukometu: "Mi smo jebeni ratnici".

Takvu momcad i ja zelim kod nas. Normalno mora to biti kontrolirano i usmjereno na nogomet ali presetavanje, cuvanje, alibi igra...ne zelim to od Dinama ni na terenu, ni na klupi, a trenutno toga ima i na tere i na klupi.
  • Mihael2305
    1.4k

Točno to, i onda mu dinamo da još pažnje preko tog. Ne kužim Pagganijev humor, samo sam reko da bez razloga se čovjeku daje pažnje dok glumi klauna s ponašanjem.

Jednostavno stavit nekog pedagoga/psihologa u klub, ne treba mi još da uđe još veće zlo da se pretvori u Suareza i da počne grist ljude.

Jebenu tekmu odigra, zabi brutalan gol, obranu još bolje odigro, iskoči mu sklopka i eto ti vraga.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    A s druge strane, jedan Zidane je dobio 14 crvenih u karijeri. Ludost, genijalnost i lucidnost nekad dolaze i s tim felerom, jebiga.Paggini

ako će biti i pola od zidanea, nek dobije 28 crvenih kartona kroz karijeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.