• NerminB
    995
    Problem je sto ovo nije prvi put i sto nema naznaka da ce stati sa ovim.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    sam kažeš.10 tak spašavanja livakovića. To je ono što suigrač napravi da ispravi ili grešku drugog suigrača ili da momčadi da šansu ,da joj krila. A ne da svojom glupošću i egoizmom ostavi momčad na cjedilu po 2. Put na sve gori i gori način. Momčad koja se Bori kao lav ,kojoj je malo tko dao šansu , zamjene napravljene, znaš to. Umor , ali i dalje tražiš šansu. A ti si onaj od koga se očekuje da povučeš i da napraviš razliku na terenu. A ti ih sve ostaviš na cjedilu . I umišljaš si da si Mišić. Ne možeš ti Mišići ni kopačke čistiti. Krulek , sve stoji za prvu tekmu , ali stari ovo je nedopustivo. Ovo se ne smije dogoditi p onakvom trenutku. Da je njihov igrač trčao sam prema golu a on ga sruši ko Joe Šimunić mislim da niko riječ ovdje nebi rekao ,nego bi ga svi hvalili. Ali onako sinoć. Jednostavno ima grešku, a imaju nadležni koji će to nadam se riješiti. Na jedan ili drugi način. Mi smo ovdje da raspravljamo ,dijelimo mišljenja a i frustracije po nekad. Uglavnom ,danas je novi dan. Ide Gorica . Meni je drago što smo sinoć izgledali kao momčad. Što je nedvojbeno bilo i bolje , i malo je falilo.
  • Z brega sam
    269
    Protiv Gorice skuplja crvene. Tu se ne iskupljuje.
  • Danko
    2.9k
    Nema veze
    Nek zabije 2 na čučavcu i zalijepi šamarčinu šarliji, nemam niš protiv.
  • MakiDzg
    40
    Stojke što je previše je previše vidim svi ga hvale zato sto nas je dovukao do produzetaka ali šta smo mi dobili od toga kad je sve dobro što je napravio i on i cijela ekipa prosuo i ostavio ekipu na cjedilu po 3. put u ovoj sezoni koja još nije gotova a nas sve ponovo bacio u očaj. jednom bacanje lopte sada samaranje sta je sljedeće na redu pljuvanje? dajte molim vas njemu treba psjholog da nekazem psihijatar da ide svaki dan da ga sluša barem sat vremena jedno godinu dana i možda spasi karijeru. Jel očito u svlačionici nema autoriteta primjerice Ademija da ga malo preispita.
  • Borovljanin
    506
    Sanjao sam da sam promotor na Showtekovom koncertu u Zagrebu i da je nakon tekme došao Stojković. Cugao je i tugovao, ali ga nisam htio fotkati za novine da ne bi unio razdor u klub... ehh
  • miro
    8.5k
    Cipelarenje sa svih strana jutros. Jad i bijeda. Gledam jučer nakon 2.gola kako je trener Genka stavio flastera na Luku i već vidim bit će napeto. Ovaj je živac i to svi znamo, ali ni Kovačević, ni Mišić, ni Zajc, znači nitko da popriča malo s njim, kaže mu - smiri se, nemoj reagirat...ništa. I sad cipelarka. Čekam da ga prodaju na ljeto, pa da igramo još 30% sporije
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Svima po zasluzi.
    Znaci po tebi mu je netko trebao reci da ne reagira na provokacije, odnosno da ne samara protivnike?

Pisite sto hocete ali za ono nema apsolutno nikakva opravdanja, plus sto mu nije prvi put.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Poruke podrške, kao ovi kaj su Siguru govorili da znaju da je nevin
  • Paggini
    76.8k
    "Ono zbog čega sam dobio crveni karton bilo je nepravedno i sudac je to krivo protumačio. Želim zahvaliti igračima KRC Genk oko mene koji su vjerovali da sam nevin. Žao mi je što smo klub i ja predstavljeni na ovaj način. Osjećam se mirno jer Bog zna moje namjere i iskreno bih se ispričao da sam namjerno učinio ono za što me optužuju"

Još bolja isprika
  • deda
    44.2k
    Stojke je zajebao kao i mnogi drugi u životu. Bit će on ipak dobar igrač. Škola je škola.
  • miro
    8.5k
    imaš video kad Maldini prekida Gatussa u njegovom divljanju na terenu i prijeti mu pred cijelom ekipom da se pazi. Da vidiš kako se Gennaro primirio. E to je kapetan i vođa i to je jedna od uloga na terenu koju netko mora preuzeti
  • Droljo
    25.7k
    Škola je škola.deda

Šta kad nam izbije 35 mil kad to napravi u playoffu lp?
    Ne znam ni sam šta bih rekao
  • rioda
    14.4k

To je i dalje škola, samo malo skuplja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.