• IstinaZaDinamo
    2.3k
    Danas je Valincic ispadal ko ratkapa jer mu nije imal tko pomoci, tek se vraca u natjecateljski nogomet, a ovima je 95 posto napada islo po njihovoj lijevoj strani.Jurki

Ulaskom Lisice se ovo popravilo, mada su oni malo i promijenili pristup nakon naseg treceg gola.
  • Jurki
    23.5k
    i imas kompletnu desnu stranu koju ti igraju igraci koji se vracaju nakon grdih ozljeda. Bez priprema, tek poceli trenirati.
    Da Valincic i Lisica nisu prosli kaj su prosli.. kurca bi nam oni slozili toliko šansi po toj strani. O tome da bi njihov napadacki doprinos bil puuuno bolji ne treba ni govoriti.

svi na Goricu.
  • Mikina lijeva kopačka
    593
    Odigrano kak spada, jedna glupost i tanka klupa a najviše loša priprema prve tekme presudili.

Ekipa tu sere, štakori neki izašli van, boban ovo boban ono, jebem mu mater i s ovim rezultatom smo došli u neki normativ kaj se tiče europe. A mjesta za napredak ima kolko hoćeš.

Zato, podrška ekipi, kovačević mi ide na kurac, ali citirat ću ga, ovo nam je pouka i škola.

Grantiram da za godinu dana igramo s ovim genkom da ih dobivamo dve u hendikepu. Sad osvojiti prvenstvo i kup, uvoditi mladiće, vidiit di smo tanki i to rješiti. Iz unutarnjih rezervi ili kupnjom, kak god.
  • Droljo
    25.7k
    Šteta
  • Niko1986
    5.7k
    Sve filozofije, Stojkovići, Varele i sve drugo na stranu, obrana je ključ svega. Nismo gotovo nikada europske uspjehe radili tako da pobjeđujemo 6:5. U pamćenju mi je jedino ono gostovanje kod Krasnodara da smo dobili u golijadi. Bez čvrstine iza teško se može išta napraviti. Mi danas i da smo prošli, ja ne vidim kako bi naša obrana igrala protiv Freiburga ili Rome. Ono što mi je drago što je konačno europska utakmica odigrana s mudima, a ne kao Lille, Celta itd. Dečki su dali zadnji atom snage i stvarno su zaslužili podršku protiv Gorice u nedjelju!
  • NerminB
    994
    E moj kovacevicu. Od stojkovica me ovo i ne iznenadjuje jer decko ocito ima neku sifru i ne zna se iskontrolisati iako je vase da poradite na tome al haj.. Ali da ovaj mali mora igrat pod svaku cijenu.. Nadam se da cemo ti ledja vidjet na kraju sezone ako nista samo zbog toga. Drag si mi i ok si ti lik ali gubim zivce i strpljenje za tebe bas zbog ovih i slicnih stvari.

Sto se tice ostalog livija trebamo ko kisik. Mora ostati.

Okrecemo se hnlu.
  • Dinamosaur
    3k
    Sve filozofije, Stojkovići, Varele i sve drugo na stranuNiko1986

E nije, Stojke i Varela ne mogu u istu recenicu.
    Stojke je pokazao danas puno igre dodavanja, presjecanja, angažiranosti i agresivnosti, konacno i gol. Pukao je kad su vec kola otisla nizbrdo..
    (ti znas kaj se dogodilo da je opalio šamar onom liku ili samo lupaš floskule?)

Varela nije pokazao nista od ovoga, ali se svojski trudio da svaka lopta bude kod njega, pa makar ispao smijesan ili nas kostao prolaza.

Obrana je dogurala do produzetaka, stabilni dobar dio tekme, 1:3 za nas. Livi branio cudesa, al zato i je doveden nazad i zato brani u nekoj hr repki godinama.

Mogu se slozit u zadnjoj recenici, izasli su ko borci i izginuli posteno, ostalo su ti pizdarije

Ps. svaka cast svima na navijanju, opet dominacija!
  • superSantos
    3.2k
    Zakaj nasi furaju zastavu Velike Britanije? Bila i u VarazdinuJurki

Zato što mogu.
  • pešća
    1.1k
    Varela nije pokazao nista od ovogaDinamosaur

Svjež nije napravio značajniji ubačaj, pas, prodor, povratnu, oduzimanje lopte i ne znam već koji segment igre, apsolutno ništa. Njegovi nastupi do sada za Dinamo su izgledali poput onog izvođenja auta, tragikomedija. Dečko je preskočio dvije stepenice, a ne jednu. Znači sada bi trebao igrat za juniore, a dogodine za drugu ekipu u drugoj ligi.
  • Nolifer
    14.1k
    Da su ušle grede i da nismo primili glupe golove u Zagrebu, sad bi slavili, ovako su nadam se pouke izvukli

• Simba
    119
    Šteta za ispadanje, ali presudio je kukavički pristup u prvoj utakmici. Da smo tamo ušli s pobjedničkim gardom ne bi ovo tako završilo. Nema veze, ima ova ekipa puno prostora za napredak i na jesen ovo mora biti daleko bolja ekipa. Mislim, u NHL je pomak evidentan u odnosu na zadnje dvije sezone. Treba malo vremena da se složi potpuno nova ekipa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.