• rioda
    14.4k

Baš sam gledao, skoro da ima više minuta u Europi nego HNL-u. 195-230, okvirno je tako nekako odnos
  • Keyser Soze
    18.4k
    Pa kad ga se gura, mali nije kriv, kriv je klub što se upustio u ovaj deal.
  • plavosrce
    115
    Dečko 2008. (!) godište ni ne može bit ništa bolji nego što trenutno pokazuje. Vidno fali seniorskih minuta i nekoliko kila, vjerujem kad bi prošao sezonu, dvije u B ekipi da bi bio puno bolji igrač i da ima potencijal.
  • Dino
    5.2k
    Vidno fali seniorskih minuta i nekoliko kila, vjerujem kad bi prošao sezonu, dvije u B ekipi da bi bio puno bolji igrač i da ima potencijal.plavosrce

Dvije ključne informacije.

On uopće ne bi trebao biti dio ove ekipe trenutno koja je sama elita hrvatskog nogometa, nego bi trebao jest žgance negdje drugdje gdje ne može napraviti nikakvu štetu.

Potencijala ima i to je vidno, ali mi u utakmici gdje lovimo rezultat i možebitno nastavljamo europu nemamo kaj gledat u potencijal. Nama treba instat proizvod u toj situaciji.

Ako ne postoji opcija da se uči na nečijoj tuđoj grbači ili da bude strpljiv kao dečki iz naše škole, onda bolje da nije dio Dinama.
  • plavosrce
    115

Apsolutno se slažem sa svime. Nadam se da od ljeta neće imat problem s igranjem u B ekipi jer mu je to trenutna realnost. Ako mu pak bude "ispod časti", nek ga nosi Bara gdje god hoće dalje.
  • M94
    2.4k
    Nije on za ozbiljan nogomet.
    Previse minuta dobiva za ono sto nudi.
  • Jurki
    23.5k
    Kak god ovo zvucalo ruzno prema jednom klincu.. ali njega treba u katapult i ispaliti prema Portugalu.
    Odbijal se od protivnickih igraca ko od zida. Duela nije dobio, aut izvodi krivo.
    Pitam se kaj ce on igrati dogodine u drugoj hnl?
    Jedno veliko - NISTA.
  • Infinity
    21.1k
    Pogledao sam sinoc onaj pas sigurno 10 puta, pa sam pustio da prenoci i gledao opet sad.

Na stranu sve njegovi minusi, ali mali ni najmanje nije kriv za gol koji smo primili. Ja sam na prvu cak okrivio Misica, pa onda gledam sta svi pisu o malom. Nije kriv ni Misic, kriv je 'netko' tko Misicu nije rekao da pusti loptu koja je ocigledno isla Stojkovicu. I bila je to odlicna lopta za Stojkovica. Da ju Misic nije pokusao stopati mi bi izasli u kontru, pa bi se mozda sad pricalo kako je Varela pokupio niciju loptu i pokrenuo nas napad za gol koji je znacio prolaz dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet