• IstinaZaDinamo
    2.3k

E to, mahanje rukama je kod njega standard. A on sam donosi brdo losih odluka i mogu samo misliti sta bi uradio kad bi mu netko mahnuo rukom.
  • rioda
    14.4k
    O njemu mi sve govori čak i ona proslava gola, tu baš vidiš koja je to razina...
  • hardek
    9.1k
    Dečko je sam po sebi živac. Kad je tijelo pod velikim fizičkim naporom djeluje instinktivno, a on nažalost nema mentalnu sposobnost te instinkte zanemariti. I svi koji misle da je to lako riješiv problem su u velikoj zabludi.
  • Domi92
    59
    Njemu bi dobro došao Bjelica i njegov sin (sportski psiholog). Ima nekaj u njemu, samo mu treba neki veći mudonja da ga postroji
  • Fatos Beqiraj
    1.4k

Ma nadam se da ce dobit bukvicu u slacionici i dobro hladjenje. Bolje Vidovic i Sunta nek igraju nego on.

Ma nevjerovatno, bilo je kroz godine raznih ludjaka i divljaka u Dinamu i Samira i Damira i Petkovica. Ali takvi koliko god ludi bili i neprofesionalni davali su uvijek sve za ekipu i nju nikad nebi na cijedilu ostavili radi svojih musica.
  • Crni86
    20.3k
    Realno sad treba zavrsit na klupi za vikend kao odgojna mjera. Pa mozda i na tribini…

Danas je pokazao da je igracina i da ne treba odustat od njega. Ja jos uvijek vjerujem da mu se glava moze sredit jer djelomicno je napredak vec vidljic po ponasanju na terenu.
  • Domi92
    59
    Iskreno, mislim da mu za odgoj treba netko drugi tko ga vodi (uz dužno poštovanje Kovačeviću). Međutim, urezala mi se u pamćenje situacija kad Olmo dobiva crveni karton/dva žuta u prvoj tekmi u Europi u kojoj je ušao u cca. 55.minuti, a već u 70. imao dva žuta. Mislim da je tada trener bio Cvitanović. Bez obzira na to, u idućoj prvenstvenoj je igrao od prve minute, trener je pokazao da vjeruje u njega. Doduše Olmo je tad imao 18 godina, a Stojke je već u 22. Trebaju nam takvi igrači, ali nam trebaju i ljudi koji znaju sa njima
  • Orc123
    15.2k
    Treba raditi s deckom jer ce potratiti talent radi lude glave...
  • hardek
    9.1k
    Treba raditi s deckom jer ce potratiti talent radi lude glave...Orc123

A šta misliš da nisu razgovarali s njim nakon prvog i drugog crvenog kartona? On mora sam sa sobom porazgovarat, vanjski faktori očito ne utječu na njega
  • Paggini
    76.8k
    Apsolutni jebeni genije.

Nikad me neces natjerati da te mrzim Stojke!!!
  • Pacho
    15k

Pokusavam zamisliti razgovor Kove i Stojkovica. Jednog je gotovo nemoguce razumjeti, a drugi ocito ima problema sa shvacanjem jednostavnih koncepata. Ne cudi da je rezultiralo novim crvenim.
  • Danko
    2.9k
    Kakva klupa, kakva tribina...
    Treba mu reć evo ti gorica pa hajduk pa se iskupi za svoje gluposti.
  • Domi92
    59
    Jesu sigurno, ali mislim da je to bilo u smislu nemoj to raditi. Dečko je nogometaš samo takav, ali mu fali nogometni odgoj. Nažalost, mislim da mu ovaj stožer ne može dati taj odgoj koji mu treba.
  • Crni86
    20.3k
    i dalo bi se rec da se u 2026. godini popravio. Smanjio je mahanja rukama (bila je samo jedna tekma i to misim vukovar di je opet krenuo mahat) i vidi se da se uozbiljio.

Danas isto je djelovao kao hladan spricer, ja sam ostao iznenaden da je samo tak puko ko kokica.

Nece to doc preko noci, potrebno je vremena. U ovakvim situacijama i puno lakse dolazi do pucanja i teze dolazi do kontrole, emocija, umor i frustracija pa se i neki zreliji i u glavi stabilniji igraci ne znamu zadrzat…
  • Praskaton
    5.7k
    Da si bar nekog tovara ošamario razumio bih.Jebiga moj Stojke primi zasluženu pljuvačinu i idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.