• Archangel
    1
    Gledao sve i živcirao se i veselio i plakao kao i vi ali nisam mogao do sada ništa postati!
    Igrači heroji danas makar nisu prošli!
    Sve im opraštam, sve gluposti u produžecima, nisam očekivao ovakvih 90 min! Mene su učinili sretnim!

Glavni krivac je manjak klupe, trener nije imao koga ubaciti tko bi bio podjednaka zamjena onih na terenu. Jedina greška je što je trebao VIdovića ostaviti duže, kaj nisu bile priče da on može trčati duže od svih na nekim njihovim testovima..
  • Orc123
    15.2k
    Slusam ovog Rukavinu kako prosipa pamet....postedi nas svojih analiza.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Kaze lik da Kovacevic nema tezak posao...
  • Zvonkec
    511
    Ja sam ponosan na dečke a za prolaz su falila krila lisici će trebati puno vremena da se vrati a onu loptu u 90 u ništa kad je dao je trebalo bit za našu pobjedu, prije bolesti lisica bi to zakucao u gol. varela je čak dobio par duela ali stalno donosi krive odluke. Stojke no comment polako se pretvara u našeg rebića
  • Elpaello
    5

Da se sramim jer kritiziram maloumne poteze nasih igraca?
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Steta, sa Hodzom i Beljom ovo bi prosli lagano. Razlika bi bila sto bi Bakrar bio desno, a kasnije bi ti usao vidovic, topic... a ne varela.
  • Dinamosaur
    3k
    može biti krivac jer je bio naš kamen spoticanja.
    Nemoj generalizirati i zbrajati sad sve iz obje tekme.

Pričam o kritičnom trenutku tekme, ako znaš kaj je već radio u prijašnjim tekmama, onda znaš da nije čovjek koji ce biti prevaga i rasteretiti vec umornu momcad.
    Mali ih je svakim potezom i svakom svojom glupom odlukom još vise usosio.
    A niti trkom i energijom nije pridonio, jer ne zna. Zna ici na silu, na volju, al to ispadne smijesno
  • Jurki
    23.5k
    kaj je to nekaj cudno? Da se fulalo s nekim veznjacima?
    Nije da smo radili doselekciju.. nego konstrukciju nove ekipe.
    Daj potrosi 15 milja na 3 igraca, a ne na njih 18 onda da vidis kaj se moze dopeljati.
    Druga bi se pjesma svirala.

Ovu momcad treba dograditi na ljeto i moglo bi to super izgledati i kaj se Europe tice.
  • Crni86
    20.3k
    Zavrsili smo europu da smo primili gol u svakoj od 10 utakmica.

Iskreno to je jako zabrinjavajuce. Koliko god obrana u hnlu lici na beton, ocito nesto bas jako ne stima kad amo svaku tekmu popusili gol, a opet igrao si i sa ekipama kao sto su fcsb, malmo, maccabi di si ipak trebao bar jednu tekmu sacuvat cistu mrezu.

Obrana je po meni kljucan razlog i ne prolaska. Teze je i napada i igrat kad vec u glavi znas da ces jednog bar primit. Mislim iskreno da je ovaj vezni red jednostavno prespor za europu i da budemo u njoj konkurentni onkako kako mi zelimo da pod hitno trebamo neku agresivnu i trkacki jaku sesticu.

Genk je u drugom poluvremenu opet na trenutak djelovao kao da ima igraca vise. Jednostvmo su nas toliko nadtrcali i onda je samo lopta isla kao u rukometu. Pa tako smo i primili prvi gol, s krila do krila prebrojavanje i u golu su bili….
  • kajsitilud
    1.4k
    da budemo tocniji, reko je da trener Dinama nije tezak posao hahah lik je gluplji od te svoje frizure. Zato smo i promijenili 4 trenera prosle sezone jer nije tezak posao. Rade nek se bavi wonderkidom od svog sina.
  • darkcro
    276
    Hvala deckima na borbi, nismo požalili putovanje do ovog mrtvog grada, a jedno je sigurno puno je lakše pratit tekmu sa tribine nego čitat vas na zoni ...DZIS
  • tp1997
    2.6k
    kaj je to nekaj cudno? Da se fulalo s nekim veznjacimaJurki

Ne čitaš što pišem. Naravno da će se nekada promašiti s nekim igračima.

Ali ako forsiraš sustav koji je primarno ovisan o krilima, što ovaj Bobanov 4-3-3 (4-1-2-2-1) jest, nije li logično da investiraš u pošteno krilo?
  • Orc123
    15.2k
    treba talente i platiti kaze ovaj panj...pa normalno da je lako reci i tuđim kurcem tuc po plotu...ulozi ti 6mil eura u igraca iz Slaven Belupa kad imas muda......otkud pare? Dobro da nije reko da smo trebali zadrzati njegovog sina ko projekt kluba...sere mi se od takvih ko on kojeg jos i placaju da prosipa pamet. I ja bi da smo mogli sad zadrzat Baturinu ili kupiti Majera nazad ali kojim.parama ? Kakvi likovi....

Nista, treba javit Bobanu da kupi ovog malog iz Genka Grka koji vrijedi 30mil eura i treba rec da uzmemo Barci Cubarsia ....ili da dovedemo mi Vuskovica.....jbg kak on veli, treba uloziti i platiti jer vise nema nista za đabe....
  • Jurki
    23.5k
    naravno da treba investirati u posteno krilo.. ali rista pitam te s kojim novcima?
    Jebiga za postena 2 krila treba spucati 10 milja eura. Odakle?
  • Zambatine škude
    4.4k
    Ak je vratnica dio gola, vratar je dio momčadi. Sve velike pobjede smo ostvarili uz veliku pomoć Livijevih majstorija.Zagi

Znači na moj upis da nas je golman dovukao do produžetka mi reterniraš s tim da kažeš identičnu stvar na drugačiji način. I onda u produžetku dobije dva gola što možda ipak sugerira da ne možeš vječno testirati koliko ti je golman dobar. Pa nismo valjda u prvom razredu da moramo o tim stvarima pričati.

Po meni smo ofenzivno odigrali vrlo dobru tekmu, posebno s obzirom da ti je u svakoj liniji praktički nedostajao najbolji igrač (ili jako blizu toga) i to baš za tu fazu igre.

Suparnik ti je složio sedam odličnih šansi peti ili šesti put u deset europskih tekmi. Prije nisi imao Livija pa je završilo 4:0 u 90, sad si i s njim primio tri u 120. I opet nije dosta. Znam da smo mogli proći samo s nekom ovakvom ludom tekmom koja će puknuti na našu stranu.

Pa nisam rekao ni da je sramota da te golman iščupa niti da ga za to nisi doveo. Poanta je da dugoročno u Europi ne možeš to testirati jer neće dobro završiti. Stvarno ne razumijem o čemu je raspra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.