• Sajla
    18.4k
    Imam Vidovića u predictoruMr Anderson

također, zahtijevam bodove! :D
  • Droljo
    25.7k
    Dvije situacije dana; prvi gol zajca i asistencija šunte :lol:
  • Zagi
    15.7k
    Pokralo Vidu za taj gol. Lopta ide u gol , da je pogodilo igrača Varazdina nebi bio autogol.
    Zasto se Vidoviću nije priznalo?
  • Zagi
    15.7k
    Svaka čast Hoxhi na prvom dijelu sezone ali Vida mora igrati ispred njega. Jako dobar danas.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Odličan opet ,samo povjerenje i što više minuta. Za ostalo će se sam izboriti. Bravo Vida
  • Domi92
    57
    Danas je trebao uzeti mjesto od Zajca poslije 55. minute, Vinlof je trebao glumiti krilo, a Goda ostati na beku. Nisam ljubitelj Vidovića, ali neka me razuvjeri i postane pravi igrač. Može, samo se treba raditi s njim i istrpiti ga kada prvih 45 minuta bude banana
  • hardek
    9.1k
    Kad bi samo riješavao malo bolje one situacije kada ulazi u sredinu na udarac. Toliko često slomi čuvara i onda mu treba 1-2 sekunde da donese odluku, čuvar se vrati u poziciju i blokira ga. Iskreno vjerujem da mu treba 2,3 dobre utakmice da uđe u bolesnu formu da se svi pitamo pa di si bio do sad.
  • Zagi
    15.7k
    Slazem se. Vrijeme je da mu se da par utakmica povjerenja.

Iako Hoxha nekak na silu probije stranu, ipak je cijela ta strana puno smislenija kada se Vida uključi u kombinatoriku, izmjene pozicija itd.
  • Crni86
    20.3k
    Vidlo se da mu se vratilo samopouzdanje. Bas jako dobar danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet