• lukaoj
    196
    Genk vrijedi po transfermartku 140 milijuna, mi vrijedimo 60. To je vise nego duplo veca razlika. Nije transfermarkt svetinja, ali kad netko vrijedi 80 milijuna vise od tebe definitvno nesto govori. Oni su po proracunu odma iza Club Bruggea drugi tamo. Uvijek su u top 3, bore se cesto za titulu. Belgijska liga je dosta jaca od HNLa.
  • Dani Olmić
    2.2k
    ja i dalje tvrdim da smo mi bolja ekipa
  • joesimunic
    106
    U ovoj utakmici ja cu sve preboljeti ali daleko najvise boli crveni Stojketa
  • Ivan0302
    1.5k
    Ma mi smo morali završiti utakmicu nakon trećeg gola, imalo smo energije bili u naletu, imali prilika za kontre i polukontre, a mi loptu nazad vraćali
  • DrRatoljub
    506
    Žalim za time da su dečki ostavili srce na terenu, vratili se i onda prousli sve u 2 minute. Realno je Genk imao puno više šansi u 2 tekme. Ali kad smo vec bili ovako blizu...
  • Zambatine škude
    4.4k
    Tak da smo zabili 3 gola, fulali prazan gol i pogodili vratnicu u prvih 90 minuta.
    Vratar je dio ekipe.
    Zagi

Baš jako visprena analiza. Ono, i vratnica je dio terena koji nije mreža pa se ne vrijedi ako ju pogodiš. Napad nije ovdje bio sporan, ali puno previše nestabilno defenzivno je ovo za ovu razinu.

Vratar je dio ekipe, ali ni Courtois ne može skinuti pet mrtvaca. To je poanta, jelte.
  • Liks90
    4.2k
    I juve je ispao u ludoj utakmici protiv Galata, pa nikom nis
  • hb1
    438
    Ja bih zaspao sretan da Stojke obeća cijeloj ekipi da će otić do psihića par puta
  • Domi92
    52
    Nemojte od Genka raditi veću momčad nego kaj je. Ovo je godina učenja i reseta, vjerujem da već iduću sezonu takvi kao Genk neće biti problem za nas. Tog Genka smo ovakvi, bez 3 stožerna igrača u 90 min dobili 1:3 u gostima. Idemo riješiti HNL, dat tovarima 3 komada na njihovom zahodu i vjerujem da ovakve stvari iduće sezone nećemo gledati
  • Krizy
    68.8k
    Uvijek su u top 3, bore se cesto za titulu. Belgijska liga je dosta jaca od HNLa.lukaoj

U top 3 su dva puta u posljednjih pet sezona, za titulu su se borili dva puta, a osvojili jednom u posljednjih 15 sezona. Što je najbitnije ove sezone su jedno kolo proveli u Top 6.

Braniš neobranjivo.
  • Laugreano
    5.3k
    Decko je bio pogubljen u vremenu i prostoru, ali nikako ne moze bit glavni krivac.
    Ugl svaka caat deckima, to je stav kakav uvijek zelimo gledat.
    Ipak, dojma sam da bi se druga pjesma pjevala da nije bio livi na golu. Skinuo je 4-5 zicera.
  • Plavi Lik
    12
    napokon netko spomenuo. Toliko užasno
  • Zagi
    15.7k
    Poanta je da smo bili bolji 90 minuta. Hoćeš dojmom , hoćeš statistikom . broj udaraca , xg je na našoj strani
    U gostima, u europi.
    Ak je vratnica dio gola, vratar je dio momčadi. Sve velike pobjede smo ostvarili uz veliku pomoć Livijevih majstorija.
  • tp1997
    2.6k
    Napokon utakmica u Europi koje se ne moramo sramiti.

Šteta što je došla prekasno.

Krivica je trenera koji je krenuo sa bunkerom u Maksimiru, i Bobana koji je sjebao selekciju, natrpao ekipu centralnim veznima (i onda se još riješio Villara i Ljubičića), umjesto da investira u krilo o kojem 4-3-3 formacija ovisi.

Za današnju utakmicu svaka čast.
  • Jurki
    23.5k
    Pali smo muski. Ova ekipa ima štofa i to veseli.
    Ali opet bez obzira na dobru igru, ostaje usran osjecaj zbog ispadanja.
    Jebiga kad nemas Hoxhu, Belju, Lisica i Valincic rekovalescenti.

Idemo se okrenuti hnlu. I fokusirati se na naslov prvaka.

Europa na kraju.. minimalni cilj je postignut. Da smo mogli i trebali proci Genk jesmo.

I na kraju. LIVIJA MORAMO OTKUPITI KAK GOD UMIJEMO I ZNAMO.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.