• Orc123
    15.2k
    Kad ide presica?
  • ElDorado
    10.2k
    Kova prica mi vjerujemo mi onaj ovo ono, ali zapravo ne djeluje to da realno imamo neke sanse. Bilo bi ravno čudu
  • Crni86
    20.2k
    ali zapravo ne djeluje to da realno imamo neke sanse. Bilo bi ravno čuduElDorado

Ozbiljno ovo reko?
  • don
    18.6k
    "svjesni smo da je Genk puno jača i kvalitetnija ekipa" :lol:

nevjerovatno, ovo izgovara trener Dinama. Ma idi u kurac Kova, i ja san lud jer slušam ova sranja.
  • crophantom
    3.2k
    Mislim da je mislio da su kvalitetniji od Varaždina.
    Jer pitanje je bilo zabili ste Varaždinu puno golova u 10 minuta, tako nešto vam treba i sutra.
  • don
    18.6k
    može se intepretirat na dva načina. Nadan se da si u pravu, jer ne mogu baš zamislit da ovo može netko izgovorit.
  • crophantom
    3.2k
    ma siguran sam je ovo, jer govorio je kako je i u VŽ bilo tvrdo, pa kad se otvorilo pali su golovi i da su takva nekakva razmišljanja i za sutra, al svjesni su da je Genk ipak jača ekipa (od VŽ) al da smo pokazali u prvoj da mozemo s njima.

Ne branim Kovu jer mi nije nesto drag, ali ovdje sam siguran da je mislio na VŽ ne na nas :sweat:
  • Crni86
    20.2k
    Veli prvo da nesmijemo uc tak slabo ko u prvoj tekmi pa se spomene izjava od Genkovog trenera da smo ih previse respektirali pa nas trener iznese zakljucak da pocetak uopce nije bio tako los… gol iz prekida i kontre te smo imali svoje dobre situacije…

Veli gledali su prvih 20 minuta po 20 puta… ne znam zasto kad je bilo to sasvim solidno…

Iskreno da kazem na mene nije ostavio niti 2% uvjerenja da on stvarno vjeruje da mi to mozemo sutra postic.
  • Dzoni
    4.2k
    Jel itko radi PR treninge s njim?
  • fakin
    3.3k
    Livaković - Valinčić, Galešić, McKenna, Vinlof - Mišić, Zajc, Stojković - Topić, Vidović, Bakrar

klupa: Filipović, Goda, Soldo, Varela, Lisica + juniori.
  • CastAway1986
    5.4k
    svjesni smo da je Genk puno jača i kvalitetnija ekipa" :lol:

nevjerovatno, ovo izgovara trener Dinama. Ma idi u kurac Kova, i ja san lud jer slušam ova sranja.
    don

Ovo je rekao u usporedbi utakmice s Varazdinom , ali bitno je samo pljuvati ..
  • rioda
    14.3k
    Jeste vi pogledali i pročitali pressicu kako spada ili pljujete čim vam se nešto pričini?

Kova prica mi vjerujemo mi onaj ovo ono, ali zapravo ne djeluje to da realno imamo neke sanse. Bilo bi ravno čuduElDorado

Ovo nije rekao. "Kao i svaki put, hrabro, odlučno, po pobjedu. Svjesni smo da nemamo što puno izgubiti u sutrašnjoj utakmici jer smo u minusu, ali sam siguran da ćemo skupo prodati kožu. Kvalitetu imamo i ja vjerujem da nam treba i malo sreće da zakompliciramo stvari. Jedan gol može sve promijeniti, nogomet je zanimljiv i vjerujemo da možemo doći do preokreta."

"svjesni smo da je Genk puno jača i kvalitetnija ekipa" :lol: nevjerovatno, ovo izgovara trener Dinama. Ma idi u kurac Kova, i ja san lud jer slušam ova sranja.don

Ovo je rekao u smislu da je Genk puno jača i kvalitetnija ekipa od Varaždina - jer je pitanje bilo vezano uz utakmicu protiv Varaždina.

Veli prvo da nesmijemo uc tak slabo ko u prvoj tekmi pa se spomene izjava od Genkovog trenera da smo ih previse respektirali pa nas trener iznese zakljucak da pocetak uopce nije bio tako losCrni86

Doslovno je rekao ovo: Ako gledamo prvih 20 minuta, puno smo griješili, bili su tu agresivniji. Mi smo golove primili iz prekida i drugi gol iz kontre.
  • ElDorado
    10.2k
    nije to rekao to je moj zakljucak
  • ElDorado
    10.2k
    nisam nigdje napisao da je on to rekao. To je moj dojam. Napisao sam : ‘djeluje’. I smatram da je potpuno realno da bi prolaz bio ravan čudu.
  • don
    18.6k
    sluša san u autu isječak sa radija di je samo odgovor a i ne bi me začudila ni malo od našeg Kove takva izjava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.