• Cif
    468
    gol Mišića udarcem van 16 i nema šanse da ne prođemo.
  • Crni86
    20.2k
    Ukoliko trener promjeni plocu, postane malo vise pozitivno bahatiji i isto prenese na igrace ja vjerujem da prolazimo.

Vjerujem da nam je potrebno jako jako malo, malo te energije, malo tog sportskog bezobrazluka, da se potucemo i izbacimo Genk.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Misic daje u 87oj za produzetke. Idemo na penale, Livi skida 2 mi zabijami sve
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Izostankom Hoxhe i Belje gubimo i dobre napadačke opcije na klupi. Pretpostavljam da će gotovo sigurno prednja trojka biti Vidović - Bakrar - Topić. To znači da ostaju samo Lisica i Varela kao neke opcije na klupi ako će biti potrebno mijenjati. Gubimo i veznjaka jer Vidović sigurno ide na krilo, nema Bennacera i dalje tako da tu Soldo ostaje prva zamjena... Nadam se da će prvih 11 biti na razini i da će moći iznijeti utakmicu što više, vjerujem da se može, ali ne ako će pristup biti kao u svim utakmicama EL nakon Maccabija.

Ako je mogao Standard, možemo i mi.
  • Paggini
    76.5k
    Sve je protiv nas momci, nemamo glavne vedete, imamo dva gola minusa, praznu klupu i još idemo na gostovanje...

KAKO NE BITI OPTIMISTIČAN!!!!
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Ja optimizam temeljim na povijesti nasih rezultata u Belgiji. Doma nas je jebao i Lukaku i Anderlecht i Genk zadnji puta, a Brugge se izvukao jer je Sammir osamucen pucao penal.
    Tamo druga pjesma, nesto je u zraku divlje. Otpisan odes u Brussel i Slepicka skine Anderlecht, Sammir i Biscan Brugge, a onda namazes Genk 0:3 ni kriv ni duzan.
    Vidovic, Stojkovic, Misic, Zajc, Topic i Bakrar... Mozemo i hocemo!
  • Droljo
    25.6k
    Možda da probamo igru sa dva golmana kako je kolega majki predložio?
  • Thor
    2k
    Ako izadjemo od prve minute s mudima i igramo blizu igraca i trcimo i uzimamo druge lopte, nema straha da prolazimo dalje.
    Pitanje je jedino da li ce postavke trenera biti takve i da li ce igraci moci fizicki to izdrzati 90min. :starstruck:
    Nadam se sve skup da bude i budu! :strong:
  • Crni86
    20.2k
    moci fizickiThor

U nekim trenutcima kad si dovoljno motiviran ni ne znas sta je umor.

Nek decki izginu na terenu, ostave i zadnji atom energije za sveti dres pa kaj nam to donese. Ako cemo bit napokon pravi, nece mi biti ni toliko tesko ako ne profemo. Samo da vidimo da ipak ima nade za nas.
  • Thor
    2k
    uvijek ima nade i nadamo se :love: i vjerujemi da mozemo. A siguran sam da imamo kvalitetu i da ne bi trebao biti problem ih proci,samo velim,pitanje je postavke igre i cvrstoca u glavi da mozemo i ziher prolazimo jer ovi nisu nis posebno dobri. Bolji smo
  • MM17
    311
    Jučer sam malo razmišljao o taktici obzirom da nema DDB-a i počelo mi se vrtiti po glavi opcija da igramo bez klasičnog špica nego da Stojke i Vidović glume tzv. lažne devetke.
  • Droljo
    25.6k
    opcija da igramo bez klasičnog špica nego da Stojke i Vidović glume tzv. lažne devetke.MM17

Ne loša i zanimljiva ideja. Ali nemamo lijevo krilo onda...
  • rokikaciga
    11.8k
    Kak ne? Portugalski Rafael Leao je u nasim.povojima, Mr.Varela
  • wolfgang14
    3.6k
    Sudačku zviždaljku u dvoboju između Genka i Dinama (četvrtak, 21 sat) držat će Felix Zwayer, 44-godišnji Nijemac iz Berlina. Po zanimanju agent za nekretnine, Zwayer pripada samom vrhu europskog suđenja i nalazi se u Uefinoj elitnoj kategoriji.

Dinamu je sudio u remiju protiv Celtica (0-0) na Maksimiru u Ligi prvaka 2024. godine.

Najbolnija uspomena veže se za finale Lige nacija u lipnju 2023. godine, kada je upravo Zwayer bio glavni sudac u Rotterdamu u dvoboju Hrvatske i Španjolske. "Vatreni" su tada, nakon iscrpljujuće borbe i rezultata 0-0, poraženi u raspucavanju penala i ostali bez toliko željenog trofeja. Također, Hrvatskoj je sudio u dvoboju protiv Crne Gore na Maksimiru, u kvalifikacijama za SP, kojeg su "vatreni" dobili 4-0.
  • Kumerle
    2.5k
    Sjajna vijest za Dinamo: Genk bez čudesnog 18-godišnjaka, svaki put kad igraju bez njega - gube

Genk će u uzvratu s Dinamom ipak morati bez svojeg najboljeg igrača, 18-godišnjeg Konstantinosa Karetsasa, koji se neće uspjeti oporaviti na vrijeme do četvrtka. Pokazalo se da je protiv Standarda u nedjelju zadobio trzajnu ozljedu vrata i blagi potres mozga. Ništa ne žele u Genku riskirati; nadaju se da će mladi Grk biti spreman za važan nedjeljni dvoboj s Gentom.

Jedna dobra vijest
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.