• pešća
    1.1k
    Uf bit će teško bez Hoxhe. Vidjet ćemo hoće li biti improviziranja sa formacijom jer praktički nemamo pošteno krilo spremno za Genk. Lisica ne može više od pola sata. A Bakrar ne može na krilo jer netko treba špicu igrat.
  • striko
    3k
    Varela ko zapeta puška :smile:
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Ako izade s Varelom znaci da smo se predali. Nadam se da nece. Vidovic i Stojke i nema puno filozofije.
  • crophantom
    3.2k
    Ako Sergi ne putuje u Belgiju, ko je nama opce prva zamjena na stoperu, KTC? Jel on ziv opce.
    Torrente nije spreman, znaci da je samo Zebic jos opcija ili sam nekog zaboravio?
  • fakin
    3.3k
    Nisi, nemamo nikog. Sutra ce zamjene biti ktc, goda, soldo, lisica, varela i par juniora
  • Crni86
    20.2k
    Zanima me trenerova pressica sad. Iskreno imam osjecaj da cu nakon presice vec znat kakvi cemo sutra istrcat.

Sve ove probleme mozemo okrenut na svoj mlin pa si dokazat i da tako osakaceni mozemo. Mozda sam lud, ali imam bas veliko povjerenje u ovu ekipu i mislim da nismo jos niti 60% potencijala nase ekipe vidjeli.
  • MarK
    1.4k
    442 - Livi-Moris, Gale, Scott, Goda-Lisica, Mišić, Zajc, Vinlof-Vidović, Bakrar. Zamjene Zajc-Soldo, Vidović-Stojke.
  • Krizy
    68.7k
    Théophile-Catherine izgleda nije otišao u Belgiju, tako da je prva zamjena za stopera vjerojatno Goda, a od mlađih je tu Zebić.

Genku fali najbolji i najkreativniji igrač.
  • fakin
    3.3k
    Koliko je igraca otputovalo? Koliko seniora, koliko juniora?
  • rokikaciga
    11.8k
    Jel Zebic ili netko od juniora na stoperskoj poziciji otputovao?

E moj Jakiru, mogao si igrat Evropu
  • Dinamosaur
    3k
    ak nije Stojke u prvoj onda si nam piknuo injekciju za smirenje prije tekme, a nama treba šprica adrenalina. Treba ekipa za juriš a ne čuvanje rezultata
  • Krizy
    68.7k

Zebić je s momčadi.
  • rokikaciga
    11.8k
    Odlicno, nadam se da necu gledat onda Godu na stoperu ak nekaj bude Scottu i Niki, nedaj Boze
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Ja bi probao Vinlofa na krilu, nitko nema tu okomitost kao on.
  • Sava Krpa
    815
    Prvu izgubili doma.
    Gostovanje i lov dva gola zaostatka.
    Nedostaju tri igrača iz prvi 11 od toga dva napadača.
    Na prvu nemamo sta traziti u Belgiji.

Nismo otpisani ali nam ne daju veliku šansu za prolazak. Da li nam je to šansa da iznenadimo sa nekom postavom i napravimo blitzkrieg?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.