• NerminB
    985
    Kako su odvratni tovari, na isti kalup pravljeni sve do jednog. Zgaziti ih ko opusak na terenu. Na tribinama se unaprijed zna rezultat.
  • lukaoj
    165
    Koji plot twist. Kaze Sigur "igraci Rijeke mi vjeruju da sam nevin". Prije sat vremena Rijeka na svojim drustvenim mrezama objavi video hrackanja i stavi u opis "ne, igraci Rijeke ne misle da si nevin". Kako se imbecil zakopao u grob jos dublje.
  • Pacho
    14.8k
    Mozda nevin u smislu da je junfer? U to mogu povjerovati.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Još jedan scenarij u kojem su pokazali zašto će uvijek imat status lažnih moralista. Samo da svaki peti put oni kažu zasrali smo i ispričavamo se, ne, baš svaki put nemoguća opravdanja u današnjem svijetu gdje je sve snimljeno. Kao za ove sudačke kompilacije, naprave video od 8 situacija s utakmice gdje baš svaki put sudac kak ti njih oštećuje. Bar se potrudi glumit borca za pravdu i napravi neki 6:2 omjer, nego ne, sve je protiv nas. Psihopati, nema druge dijagnoze
  • Crni86
    20.2k
    Al po svim pricama jos od prije je bilo poznato da je on valjda najvece amece u nasoj ligi, meni samo nije jasno kako mu jos nitko nije noge polomio
  • KtcGoat
    3k
    Kurcu hvala da je odabrao Kanadu
  • Sajla
    18.3k
    predviđam da će hajdukova obrana pljuvanja ici u smjeru takozvanog "second spittera"javolimtebejako

1XjZb5.gif

newman-nice-game.gif
  • rokikaciga
    11.8k
    VWaIv2E.jpeg
    IqhtcyY.jpeg

Nagrada adminu profila Rijeke
  • Crusades
    22.3k
    Brat admin ga je stavio i ne vadi ga.
  • NORTE
    22.7k
    Jedan od dvojice litavskih alpinista, onaj nezaposleni, gledao je s istoka Poljuda Jadranski derbi.
    Još se malo popeo ili uvukao.
    Instagram zvijezda došao na istok biti viđen, hoće posao, nazad u sedlo.
  • Omake
    16k
    Sigur nevin kao goblen
  • veselko tenžera
    7.1k
    Do kraja dana očekujem Belov story na kojem se ispričava zbog pogreške na štetu Hajduka, traži da se Siguru poništi kazna, a njemu da se da 5 utakmica suspenzije.
    Kao znak pokajanja na kraju storyja Bel pojede svoj crveni karton i proguta zviždaljku.
  • Paggini
    76.4k
    Nista draze nego gledati tovare i fijumane kako se medjusobno kolju dok mi imamo +5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet