• vjeko1701
    22.9k
    Znaš kaj, jedni su većinom zdravi konkurenti s kojima se povremeno zakačimo, drugi su Hajduk. Mišković zna ići na onu stvar ponekad sa patetikom a to kaj nas zna izmusti ide na dušu nekim bivšim upraviteljima. Uz sve to, meni ni po čemu nisu usporedivi sa Ljubinim mališanima (ex Lukšini, da ne nabrajam dalje).
  • marcio amoroso
    49.3k
    Meni bi baš bilo drago da sigurčić ne dobije nikakvu kaznu. Prvo i prvo je smiješan igrač, a drugo bi bio još samo jedan dokaz tko su i šta su. Neka mu ponište crveni radi mene.
  • Krizy
    68.6k
    Ja bih također volio da klošar zaigra protiv nas, a usput vidimo još jedno "savijanje" pravila u korist Hajduka.
  • ElDorado
    10.2k
    Toliko gungule oko jednog crvenog na svim portalima. Nevjerojatno. O upitnom crvenom Petroviču ništa. Svi segmenti tog smiješnog kluba od uprave, igraca, navijaca su naprosto odvratni. Kolektivna psihoza. A najsmjesnije je negiranje, laganje i jos povrh svega pozivanje na Boga tog bijednika. Naravno pored zdravih očiju svih koji su vidli snimku.
  • marcio amoroso
    49.3k
    “Svi su vidjeli šta sam napravio, bilo je glupo i nepromišljeno. Ispričavam se Radeljiću i svima koje sam ovim aktom uvrijedio”

To bi bio čovjek.
    On je jednostavno smeće i kraj priče.
  • Zagi
    15.6k
    a drugo bi bio još samo jedan dokaz tko su i šta su.marcio amoroso
    Koliko još dokaza njihovog dvoličja treba? I kome?
    Ima ikoga tko prati ovu ligu ,a da ne razumije da su sve njihove parole lazne i da bi zapalili sve oko sebe da dođu do cilja?

zločin treba biti popračen kaznom. kraj priče
  • don
    18.6k
    Sigur izbrisa story :rofl: :rofl:

pa taj klub, igrači, navijači, to je fenomen kakvog nema.
  • Krizy
    68.6k
    Čovjek sam sebe još više ukopava već drugi put danas. Srećom tu je HNS da to uzme kao olakotnu okolnost :hearts:
  • Noel
    19.6k
    Nisam još ni jedan komentar tovara pročitao vezano sa pljuvanje Sigura a da se spomene bacanje Soudanija u Vinkovcima.

Dobro je, napreduje se.
  • bbb medimurje
    4.9k
    ali vrsaljkova ruka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url