• rioda
    14.2k
    Osjećam se mirno jer Bog zna moje namjererakurs

Bome se Bog onda nagleda njegovih ciganskih namjera svaku utakmicu
  • Kumerle
    2.5k
    Možda mu je Google translate nešto krivo preveo.
  • don
    18.6k
    smišno je da neki misle da je ovo Sigur napisa. Je, baš će takav govnar zahvaljivat bilo kome.

kampanja za umanjenje kazne je krenula, uskoro će derbi.
  • Sajla
    18.2k
    Želim zahvaliti igračima HNK Rijeka oko mene koji su vjerovali da sam nevinrakurs

ma naravno, vidjelo se u prijenosu kako je pet igrača Rijeke skočilo na Radeljića i vikalo mu da laže i da Kanađanin uopće nije pljunuo na njega. mislim da je jedan čak tražio Bela da isključi Radeljića, ali loše čitam s usana pa nisam skroz Siguran.

psihička bolest pomiješana s potpunim izostankom srama i nemjerljivo velikim egom, ne znam kako ovo drugačije objasniti. ne znam u kojim drugim okolnostima bi se moglo odrezati maksimalnu kaznu za ovaj prekršaj? možda sačuvati tih 8 utakmica za recidiviste, ali ovo nakon ovakve javne laži zaslužuje bar 5.
  • NORTE
    22.6k
    smišno je da neki misle da je ovo Sigur napisa. Je, baš će takav govnar zahvaljivat bilo kome.

kampanja za umanjenje kazne je krenula, uskoro će derbi.
    don

Sve si dobro pročitao.

PR NH-a odmah krenuo u ofenzivu, jer mali mora igrat derbi i bit u izlogu, jer nakon SP-a ide hitna prodaja zbog isteka ugovora.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Mali je rođak od džeja ramadanovskog
  • IvanPerić1945
    284
    A sklonio mogućnost komentiranja story
  • Dzoni
    4.1k
    Antonio Bosec novi igrač Vukovara
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Naše nesuđeno pojačanje. Zastave su danas na pola koplja u Maksimirskoj 128.
  • Kruno
    1.3k
    Ja se samo bojim Gorice da ne ostanemo bez Mišića.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Uf kako bi volio da unistimo klosare splitske u derbiju. Da se neko iskenja posteno po poljudu. Boysi ce unistit torcidu za to se ne brinem, samo jos igraci na terenu
  • Goncalo Santos
    3.4k
    "Ono zbog čega sam dobio crveni karton bilo je nepravedno i sudac je to krivo protumačio. Želim zahvaliti igračima HNK Rijeka oko mene koji su vjerovali da sam nevin. Žao mi je što smo klub i ja predstavljeni na ovakav način. Osjećam se mirno jer Bog zna moje namjere i iskreno bih se ispričao da sam namjerno učinio ono za što me optužuju."rakurs

Na kojeg boga ovaj misli, boga baluna? Nogometne bogove sto bi gatuzo reko? Djeda mraza?

Ko si ti da uzimas u usta Bozje ime za opravdavanje svojih sramotnih ispada. Pazi zao mu je da su on i klub na ovakav nacin predstavljeni, pa ko ga je predstavio na taj nacin nego ti sam.

Jos ta kolicina bahatosti da kaze da bi se ispricao da je to namjerno ucinio. Sta je glavom decko. Ne pamtim sramotnije ponasanje u hnlu, zasluzuje 5 utakmica kazne samo zbog ove objave, ako je tadic s isprikom 3 dobio.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Sigur je HNL Vinicus po razini bahatosti i svega.

Osim nogometno naravno.
  • CastAway1986
    5.4k
    Bosec potpisuje za Vukovar !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url