• NORTE
    22.6k
    Sigur će očito dobit najmanju kaznu, dvije tekme, Varaždin i Rujevica i igrat će u derbiju na Poljudu.

Varaždin je bez Vuka protiv gube, ali vjerujem da ih mogu sjebat.

Guba će na Rujevici nastradat, a onda im stižemo mi jebat majke.
  • eol12
    883
    Mislim da je ovaj vikend pokazao da su Dinamo i Rijeka (Riječani unatoč tome kaj su po imenima slabiji nego prošlih sezona, plus Fruk van forme) jedini klubovi u Hrvatskoj koji mogu odigrati utakmicu u Europi i pokazat na teškim gostovanjima dva dana nakon da mogu bez velikih problema odigrati dobru utakmicu, Rijeka je jučer bila bolji protivnik i siguran sam da nije došlo do isključenja koja je bilo opravdano, uzeli najmanje bod na Poljudu, oni su i s igračem manje bili konkretniji. Hajduk trenutno ne izgleda kao netko tko nam može pomrsiti račune, no to naravno ne znaci da im trebamo dati šansu da se ponovno pokušaju približiti i treba ih u derbiju zgaziti. Ono sto me veseli, unatoč tome sto smo u Europi bili često i smiješni jesu bas utakmice kao jučer i prošlih par kola, kad slabije pobjednike udaramo s hendikepom, time vraćamo gard i ono da nas se protivnik boji! Zadnjih par sezona smo patili užasno na tim malim utakmica, pa čak i prvi dio prvenstva, sada to izgleda puno bolje. Bio sam ljut jučer nakon prvog poluvremena, ali izrazito ponosan nakon drugog.
  • Ludovic IX
    10.7k
    Upravo zbog činjenice da tovari igraju u srijedu prije derbija u Rijeci a mi, nadam se sa 10 novih igrača protiv 4-ligaša, dolje treba pojačati intenzitet na razinu da se ovi ispušu u prvih 30 min pa da do kraja samo odradimo posao.
  • Noel
    19.5k
    Hajduk nakon 23 kola HNLa.
    Ukupno 12 penala i crvenih kartona u svoju korist.

Doslovno svaku drugu utakmicu dobe ili penal ili crveni za suparničku ekipu.

Dinamo nakon 23 kola HNLa.
    Ukupno 4 penala i crvenih kartona u svoju korist.

Jedan primjer kako se sudački gura Hajduka i kako dolazi do ovako ogromne razlike u statistici. Prošlo kolo dosuđen penal za Hajduk protiv Osijeka. Identičan kontakt na Bakraru u derbiju na Maksimiru VAR nije ni provjeravao.

Da imaju identičan sudački tretman kao Dinamo, vjerojatno bi bili u borbi za opstanak i bježali bi sa dna tablice prema sredini kao trenutno Lokomotiva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet