• NORTE
    22.6k
    Sigur će očito dobit najmanju kaznu, dvije tekme, Varaždin i Rujevica i igrat će u derbiju na Poljudu.

Varaždin je bez Vuka protiv gube, ali vjerujem da ih mogu sjebat.

Guba će na Rujevici nastradat, a onda im stižemo mi jebat majke.
  • eol12
    886
    Mislim da je ovaj vikend pokazao da su Dinamo i Rijeka (Riječani unatoč tome kaj su po imenima slabiji nego prošlih sezona, plus Fruk van forme) jedini klubovi u Hrvatskoj koji mogu odigrati utakmicu u Europi i pokazat na teškim gostovanjima dva dana nakon da mogu bez velikih problema odigrati dobru utakmicu, Rijeka je jučer bila bolji protivnik i siguran sam da nije došlo do isključenja koja je bilo opravdano, uzeli najmanje bod na Poljudu, oni su i s igračem manje bili konkretniji. Hajduk trenutno ne izgleda kao netko tko nam može pomrsiti račune, no to naravno ne znaci da im trebamo dati šansu da se ponovno pokušaju približiti i treba ih u derbiju zgaziti. Ono sto me veseli, unatoč tome sto smo u Europi bili često i smiješni jesu bas utakmice kao jučer i prošlih par kola, kad slabije pobjednike udaramo s hendikepom, time vraćamo gard i ono da nas se protivnik boji! Zadnjih par sezona smo patili užasno na tim malim utakmica, pa čak i prvi dio prvenstva, sada to izgleda puno bolje. Bio sam ljut jučer nakon prvog poluvremena, ali izrazito ponosan nakon drugog.
  • Ludovic IX
    10.7k
    Upravo zbog činjenice da tovari igraju u srijedu prije derbija u Rijeci a mi, nadam se sa 10 novih igrača protiv 4-ligaša, dolje treba pojačati intenzitet na razinu da se ovi ispušu u prvih 30 min pa da do kraja samo odradimo posao.
  • Noel
    19.5k
    Hajduk nakon 23 kola HNLa.
    Ukupno 12 penala i crvenih kartona u svoju korist.

Doslovno svaku drugu utakmicu dobe ili penal ili crveni za suparničku ekipu.

Dinamo nakon 23 kola HNLa.
    Ukupno 4 penala i crvenih kartona u svoju korist.

Jedan primjer kako se sudački gura Hajduka i kako dolazi do ovako ogromne razlike u statistici. Prošlo kolo dosuđen penal za Hajduk protiv Osijeka. Identičan kontakt na Bakraru u derbiju na Maksimiru VAR nije ni provjeravao.

Da imaju identičan sudački tretman kao Dinamo, vjerojatno bi bili u borbi za opstanak i bježali bi sa dna tablice prema sredini kao trenutno Lokomotiva.
  • Nolifer
    14.1k
    Kolega @Omake jesi to ti?

IMG-9027.jpg

Skaut služba na tekmi u Puli

:grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Ja sam se (nažalost) pomirio da nas opet čeka sudački masakr dole tko god sudio jer osim nas kao kluba niti jedan akter ne želi da mi odemo na +8 ili nedo Bog 11. Nije zavjera nego čista logika da se napetost rastegne barem do zadnjeg kruga prvenstva. Ovako bi dobio Dinamo sigurno prvi, Hajduk sigurno drugi (EL pozicija) i Vukovar 90% zadnji. Pobjeđivat svoje, dolje uz božju pomoć X i kroz par kola smo vjerojatno riješili ovu sezonu. Ostaje samo onda sredit još jedan derbi (Hajduk ili Rijekq) u Kupu
  • NORTE
    22.6k
    Jedva čekam novo natrpavanje Silića na Rujevici i u derbiju.
    Već su krenuli članci o repki.
  • Omake
    16k
    ovo je Pep Guardiola iz paralelne dimenzije haha
  • Cruyff
    107
    "Ono zbog čega sam dobio crveni karton bilo je nepravedno i sudac je to krivo protumačio. Želim zahvaliti igračima HNK Rijeka oko mene koji su vjerovali da sam nevin. Žao mi je što smo klub i ja predstavljeni na ovaj način. Osjećam se mirno jer Bog zna moje namjere i iskreno bih se ispričao da sam namjerno učinio ono za što me optužuju", napisao je Sigur.

Znači napravio si to, samo tvrdiš da nisi namjerno... Kampanja je krenula :lol:
  • rakurs
    2.7k
    Malo kanadsko govance se oglasilo na Instagramu:

"Ono zbog čega sam dobio crveni karton bilo je nepravedno i sudac je to krivo protumačio. Želim zahvaliti igračima HNK Rijeka oko mene koji su vjerovali da sam nevin. Žao mi je što smo klub i ja predstavljeni na ovakav način. Osjećam se mirno jer Bog zna moje namjere i iskreno bih se ispričao da sam namjerno učinio ono za što me optužuju."

Samo igrač smećarskog kluba kao što je hajduk može od sebe i kluba napraviti žrtvu nakon što nedvosmisleno pljune suparničkog igrača. Iako me kod njih rijetko što može šokirati, ovo me bome je. Ako si već faca da pljuješ nekoga onda se ne izvlači kasnije, smećaru mali.
  • crophantom
    3.2k
    Hahahahhahah
    Kakav cigan mali
  • Oluja
    6.2k
    Slučajno i nenamjerno možeš prdnuti, ali nekoga pljunuti ko ljama možeš samo namjerno.
  • Marktwain
    1.3k
    Kako se najveća govna pozivaju na Boga, nevjerojatno.
  • austrijanac
    10.2k
    Ja bi mu za ovo jos vecu kaznu udario.

Barem genericka isprika bi bila dovoljna, ovo je jadno.
  • IvanPerić1945
    283
    mater ti kanadsku... mijenjaj odvjetnike tko kod da ti je rekao da to javno napišeš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet