• zadnjired
    656
    Predlažem da u neko dogledno vrijeme podcast ugosti trenera Kovačevića da on objasni svoju metodologiju rada i da navijačima odgovori na njihove maestralne nogometne analize i sve one nedoumice sa kojima se nabacuju ovdje po forumu.

Mislim da bi Vam to bio jedan od najgledanijih podcasta.
  • fakin
    3.2k
    mislim da je za boljitak kluba bolje da kovačević izbjegava ikakvu javnu komunikaciju, pogotovo u podcastu. to ne bi završilo dobro ni za njega, ni za nas, ni za klub.
  • crophantom
    3.2k
    Planira li se neki novi podcast s Naukovićem, kraći naravno, da nam prenese novosti oko projekta stadiona?
    Malo se zaletio s onim najavama oko natječaja u prošlom i neće mu niko zamjeriti, ali bar da znamo u kojoj je to fazi, te ima li pomaka oko kampa i slično
  • njurci10
    481
    kakav si ti negativan lik i samo crno sve gledas to je nevjerojatno...
  • fakin
    3.2k
    Ne, gledam realno sto je najbolje za nas klub. Znamo i sami kako izgleda kad kova komunicira i dolazak u neki podcast definitivno bi dodatno srusio njegovu reputaciju, a samim tim bi nastetio i ugledu kluba.

Neki ovdje ne shvaćaju da ugled i interesi Dinama moraju biti iznad svake persone.
  • rokikaciga
    11.7k
    A mozda bi Kova bio ultra simpatican kad bi se opustio i mi bi ga svi jos vise zavoljeli (neki bi ga mozda prestali toliko hejtat)?
  • badjibadara
    8.9k
    gledam realno sto je najbolje za nas klub.fakin

jesi ti svjestan da se trener može dogovoriti s igračem ubacit ću te na 1 minutu u nadoknadi da dobiješ novi ugovor pa se možemo dogovoriti?fakin

Neki ovdje ne shvaćaju da ugled i interesi Dinama moraju biti iznad svake persone.fakin

Tko ovdje točno narušava ugled Dinama?
  • Dzoni
    4.1k
    Svaka vama čast što se trudite mu objasniti na pristojan način ovako nešto
  • crophantom
    3.2k
    kolko se ja sjećam, Kova je bio na tribini (ili podcast inkubatoru, ali reko bi na tribini) I to mi je jedan od dražih podcasta tamo, bas proletio, zanimljiv, nije svijet propao, nije osramotio Belupo.
    Čovjek nije pr stručnjak, ali ti ga doslovce prezentiraš ko da je retardiran pa ne moze odraditi opusteniji razgovor s dečkima iz podcasta, pa nije ovo Nedjeljom u 2 (nego ste bolji dečki naravno).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.