• Pesca90
    109
    Mario Tadic iz Vukovara kad je pljunuo Cuica,3 utakmice je dobio
  • shameless86
    1.5k
    bas me zanima dal tovarska pljuvacka manje vrijedi ,pa ce biti manja kazna..predviđam 2 tekme,da taman moze derbi igrat
  • Pacho
    14.8k

Ocekujem ocitovanje HNS-a da se ovdje ipak radilo o pljuvacki nize gustoce koja je akcelerirala uslijed naleta bure u cucavac. Jedna utakmica kazne.
  • rioda
    14.2k
    Članak 50., stavak 2.
    2) Ako je prekršaj počinjen pljuvanjem na protivničkog igrača ili osobu koja nije sudac utakmice izriče se:
    - kazna zabrane igranja od dvije do osam utakmica

Ovaj Tadić je pljunuo igrača u leđa i dobio tri utakmice. Ovo od Sigura je pljuvanje u facu
  • fakin
    3.2k
    znači taman 2 utakmice kazne, sve po propisima.
  • Crni86
    20.1k
    bit ce dve tekme, ne sekiraj se

Al ovo mi je iskreno jedan od odvratnijih cinova u nogometu. Rade budi musko pa ga udari nego da se ovo radi. Bas jadno i iskreno mislim da su ove kazne pre blage. Ovakvo ponasanje je apsolutno odvratno i nema nikakve veze sa sportom. Po meni bi kazne za to trebale biti rigoroznije i to puno, mozda sam pre strog al stavio bi 10 tekmi pa si ti iduci put razmisljaj oces pljuvat na nekoga.

Tko si ti da nekoga ponizavas na taj nacin. Bas odvratno.
  • Zagi
    15.6k
    Ako bude točno dvije tekme to će biti samo još jedna pljuvačka u lice.
    Ali ovaj puta nama.
  • fakin
    3.2k
    pošto mi šutimo i ne bunimo se, prema novinarima Boban kaže da ne vidi da se ikog previše zakida ili da je netko privilegiran ne vidim zašto nam ne bi i dalje nastavili hračkati u lice
  • Dino
    5.2k

To ti se dole zove prgavost, a kod nas ciganluk
  • NerminB
    977
    Govna tovarska, treba im zgaditi fudbal na derbiju.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    je, ti prvi šutiš
  • Omake
    15.9k
    Mislim da ćemo i mi i Rijeka razmontirat tovare u sljedeće četiri utakmice. Ako bude normalno suđenje tj.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Za freze i traktore su pisali da po pravilniku mora bit od 3 do 6 utakmica kazne pa je masnokosi dobio jednu koju je magično mogao odradit u Superkupu
  • criticus
    6.3k
    Sudac je opasno ostetio domaćina!

Nekulturni rasisti i ksenofobi ne poštuju kulturu sjeverne amerike. Ovo je naširoko poznato Kanadsko rukovanje.

Sam je Niko izjavio za kanadske medije da su ga Hrvati (osim hajdukovaca) počeli mrzit nakon što je izabrao progresivnu i modernu Kanadu nauštrb ustašoidno fašističko nacističke selendre na rubu Europe. Niko izdrži!

Kalendar arhiva: Kanadsko rukovanje

P.S. nisam mislio da ću ikad reć ovo. Ali hvala ti Zlatko jer si ga izostavio inače bi zapeli s njim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet