• Fatos Beqiraj
    1.3k
    Rani gol bi moga sve zakomplicirat. Daj nam te penale, pa da Livi zaradi placu
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    I ja sam mišljenja da krenemo na sve ili ništa pa da se onda po tome ravnamo ,i ako zabijemo prvi imamo šanse , nisu oni ništa bolji od nas
  • Jurki
    23.4k
    Dal bi mi se mogel javiti neko u inbox od ljudi kaj su u grupi. Neke bi stvari htel pitati ako nije problem.
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    akst87.jpg

Ja cijele ove sezone, osobito nakon ovakva dva poluvremena…. Stojke užasan prvi dio sezone, Hoxha odličan, sada zamjenili uloge, Dominguez jednu utakmicu igra kao da ne znamo zašto ga je Barca pustila, drugu nas ubije, Beljo fula 2 zicera onda zgazi protivnika, Vidović taman pomislio kako je fkt odlična 10ka, onda dana odigra negledljivo prvo poluvrijeme, a drugo ubio….. Koji kurac?
  • prefontaine
    6.9k
    evo da ne razbijaš glavu pretjeranim mišljenjem, ja ću ti odgovoriti.

U prvenstvu smo dobri, čak štoviše, vrlo dobri.
    U Europi smo loši, čak štoviše, vrlo loši.

Pokušao sam što je moguće lakše i jednostavnije.
  • Noel
    19.5k
    Ova pobjeda u Varaždinu je nešto kaj bi trebalo bit normalno. Bravo za drugo poluvrijeme, ne treba previše slavit nego se fokusirat na četvrtak i Genk.

U četvrtak Kovačević po meni određuje svoju sudbinu u Dinamu za iduću sezonu.
  • Ludovic IX
    10.7k
    U Europi nismo vrlo losi. Losi su oni koji ulažu i 3 puta vise od nas a nisi među 24 u EL. Za nas je ova europska sezona malo ispod prosjecnosti ali losa nije
  • thomas22
    301
    Prosle sezone odlični u europi, a katastrofa u hnl-u.
    Ove sezone kontra situacija.
  • Sibirski plavac
    8.1k
    U četvrtak Kovačević po meni određuje svoju sudbinu u Dinamu za iduću sezonu.Noel

Iskreno, ne bih se čudio da dobijemo, ali nisam ziher hoće li ukupni rezultat biti dovoljan za prolaz.

Iako, čak i da prođemo, nisam ziher jel pametno njemu dati da vodi ekipu u LP. Guze nas euroligaši, di neće top klase ekipa.
  • fakin
    3.2k
    koga staviti na lijevo krilo? hoxha očito ne može otkad je u postu, varela nikad nije ni mogao igrati seniorski nogomet. jedino koga u kadru imamo da može još odigrati lijevo krilo je vidović
  • rokikaciga
    11.7k
    MPV, Goda bek :cool:
  • Jos-Optimus
    9.8k
    Ne mogu prihvatiti to da nismo u stanju napraviti/interno dogovoriti da Mišić pobere žuti
  • Zagi
    15.6k
    Očito Miške smatra da se moze iskontrolirati i ne dobiti zuti protiv Gorice.
    Nadam se da je svjestan da će ga dobiti za krivi pogled.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet