• austrijanac
    10.2k

Zvonimir Soldo je sam otisao ako se ne varam.

Mislim da bi to za sve strane bilo idealno.

Otisao bi s pedigreom osvajaca HNLa, nasao drugi posao lagano, a Dinamo bi se okrenuo modernim solucijama, kojih ima svugdje.
  • jp23
    3.7k
    Ako se dobro sjećam, ovo bi u hrvatskom nogometu bio unikatan primjer, ali definitivno najbolje rješenje za sve strane pod uvjetom da se naravno pripremi bolja trenerska opcija.Dino

Ne znam jel se Soldo broji pošto je on sam dao ostavku nakon duple krune, ali da, vrlo rijetko

Edit: Preduhitrio me kolega iznad
  • Dino
    5.2k

E bravo, njega sam zaboravio, iako sam prvenstveno mislio na otkaz.
  • Dr Hofmann
    5k
    Apsolutno dijelim to mišljenje, nek on donese Dinamu dvostruku krunu, stavi to u svoj CV, pronađe neki posao na npr Bliskom Istoku, zaradi ozbiljan novac i rastanemo se ko prijatelji.

I to je realan i ostvariv cilj, čovjek vjerojatno nije dugoročno rješenje za Dinamo, ali opet ne kužim ekipu koja bi htjela da izgubimo naslov samo da bi mogli reći: ,,Jesam vam rekao".

@Sibirski plavac Vjerojatno će ga teže biti maknuti tada, ali nije nemoguće. Samo mi je suludo da (ili mi se tako nekad čini valjda) ljudi ko da jedva čekaju kiks Dinama da se istovare po svemu. Nek on donese naslov, jer alternativa da gledamo krajem petog mjeseca cjelodnevni prijenos na HRT 4 proslavu naslova s Rive uz komentar Šapita mi se nikako ne dopada.
  • austrijanac
    10.2k
    ali opet ne kužim ekipu koja bi htjela da izgubimo naslov samo da bi mogli reći: ,,Jesam vam rekao"Dr Hofmann

Nule od osoba te im ne treba davat pažnje.
  • Sibirski plavac
    8.1k

Nije li prije dolaska u Dinamo imao ponudu sa istoka pa je odbio?

A iskreno, mislim da ostaje ako uzme oba trofeja. Nije možda to situacija koju bi navijački puk htio, ali ne bi me čudilo da nas povede na ljetne pripreme. A onda nek nam je Bog na pomoći u LP na jesen.

A ti pojedinci koji navijaju za gubitak titule su klaunovi.
  • Ludovic IX
    10.6k
    ovaj zan cijelo vrijeme prdi za vrijeme tekme. Dobijemo 4:0 i opet prdi. Takvi nam ne trebaju ni ovdj3 ni na tribini.
  • Crni86
    20.1k
    mislim da ovo nije uopce nepopularno misljenje
  • zadnjired
    639
    Ne mogu shvatiti da se već sada spekulira o potencijalnim prvacima a da to nije naš klub. Trener je po Vama nesposoban, muca i ne zna pričati ne ostvaruje Vaše mokre snove o europskim trofejima pa mu se već sad traži novi klub i nova karijera.

Toliko o tome koliko rezultatski loš period može utjecati na vjeru u klub i proces koji je započeo demokratski izabranom upravom. Smatram da kao članovi kluba moramo pustiti da struka odradi posao najbolje što može, zanima me samo da svi oni involvirani pokušaju dati sve od sebe u turbulentnoj godini gdje gradimo privremeni dom, rušimo i počinjemo proces izgradnje novog Maksimira i gradimo potentnu momčad kao i nogometnu školu gdje će trebati godine da naš rasadnik talenata zasja na najvećim nogometnim pozornicama.

Narativ društvenih mreža i kojekakvih podcasta uzeo je maha i na ovom forumu gdje se iz zajebancije zapravo skriva nekakva osobna frustracija činjenicom da nam koliko god se netko trudio neće biti dovoljno dobro za taj naš Dinamo. U dobroj vjeri mislim da većina voli ovaj klub i da mu iskreno želi dobro ali ta šamaranja i vrtlog emocija kroz godine stvorile su generacije ljudi koji smatraju da će "naši" ljudi imati taj čarobni štapić i učiniti klub onim što on u našim fanatičnim srcima i jest - Najveći i Najbolji. No, ti "naši" ljudi su krvavi ispod kože, nisu savršeni, imaju svoje dobre i loše dane ali ja vidim da se trude i da shvaćaju kako ništa ne dolazi preko noći. Svaka destruktivna misao i svaka riječ pogađa jer ne želim da klub i uprava postanu taoc onih koji bi za ovaj klub dali sve.

Pa jebemu znam da je teško i da većina nije zadovoljna i to je Vaše pravo ali nemojte srozavati ugled svih nas nekakvim lošim narativom prema nečemu čega smo svi mi dio.
  • austrijanac
    10.2k

Prvi cu ti lajkat jer iznimno cijenim argumentirane postove, kao i one kad si netko da dovoljno truda kulturno komunicirat.

No, tema je ipak nepopularno mišljenje, gdje držim da imam pravo napisat nakon 4:0 pobjede da mislim da možemo bolje, iako sam još uvijek na vagi.

Cijenim ovu struku i imaju moju potpunu podršku, no ista ta demokracija koja je dovela tu struku nam omogućava da se slobodno izjasnimo.

Jednostavno držim da možemo bolje, a 135 odigranih minuta izmedu Genka i prvog poluvremena Varaždina je ispod razine kluba kakvog ja želim, ali i kluba kojeg struka želi.

Opet se vracam, iznimno nepopularno misljenje nakon pobjede od 4:0, zato i je ovdje napisano.
  • Ludovic IX
    10.6k
    Ja ne krivim trenera za lose igre u Europi. Ili ne njega najviše. Ja smatram da mi nismo dovoljno dobri trenutno za nešto vise. Možemo dobiti jačeg od sebe ali kad je naših svih 11 najraspolozenijih na terenu. Čim dva igrača nisu na svoj9j najboljoj razini, mi ne možemo protiv na papiru jačih od sebe.

Ali smatram da imamo puno potencijala. Bar kod jednog stopera i oba beka. U vezi stojke mora igrati dobro 4 od 5 utakmica a ne 40 od 90 minuta u jednoj utakmici. Jedino mjesto di bi tražio pojačanja su krila.

Svi ovdje pričamo o lošoj ligi pa mi je drago da ipak sad tu slabu ligu deremo sa duplim hendikepima. Ali za nešto vise, morat cemo nac novog orsica
  • zadnjired
    639

Hvala na lijepim riječima, držim da ovakvom komunikacijom možemo podignuti razinu rasprava na forumu. Netko tko ovo bude čitao bio on samo zaljubljenik u naš klub ili doslovno netko iz kluba, da izvuče neke pouke i ima sumirano i argumentirano mišljenje onih zbog kojih se nogomet igra.

Baštinim kulturu dijaloga i ne želim da itko smatra da su moji postovi usmjereni na osporavanje nečijeg stava ili viđenja stvari. Pišem iz srca jer tako mislim i uvijek gledam na ovaj klub sa vedrije strane jer smatram da od povratka imena i borbe protiv nečastivog nema više ništa gore. Svoju smo kalvariju prošli i odbijam vjerovati da će se zlo obrušiti na naš klub jer te nadolazeće generacije naših plavih klinaca zaslužuju imati lijepo i pozitivno sjećanje na klub iz svoga grada i svoje države. Ako je trebalo primiti udarce pendreka po svojim leđima ili da me stave na crnu listu jer sam skupio muda pojaviti se na tekmi za podršku nekim stvarima koje su nažalost nadišle poantu navijača, ako to treba i ako je to bila žrtva da danas taj naš klinac ponosno navija za čisti Dinamo i ponosno nosi taj grb od škole, vrtića ili radnog mjesta e to je onda vrijednosti za koju neću niti sam sekunde razmišljao da ne bi trebalo biti na tom stadionu i biti uz taj klub.

Tucite mene i pljujte moj obraz ali naše klince i buduće generacije ostavite na miru da uživaju nevino i dječački u nogometu i klubu koji je naša Svetinja.

Lijep pozdrav, idemo po Titulu!
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    Mišković radi sjajan posao za Rijeku…. Ne ulazim u karakter i odnose s nekim ljudima i sve, ali realno čovjek s obzirom na uvjete radi sjajan posao s Rijekom….
  • Infinity
    21.1k
    Ne znam samo zasto je ovo nepopularno misljenje.

Covjek je od prosjecnog HNL kluba napravio klub koji osvaja titule, kupove, igra Europu, ima solidnu infrastrukturu...

Rijeka pod Miskovicem je Real Madrid za Rijeku prije Miskovica. Cetiri kupa, nula titula i 10 nastupa u Europi kroz 47 godina bez Miskovica vs. pet kupova, dvije titule i 13 europskih izleta u nepunih 14 godina pod Miskovicem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet