• KristijanHR
    304
    Ne treba izdvajati pojedince, kad je cijeli kolektiv u kurcu
  • hardek
    9k
    Ovo je bilo baš loše, znam da je travnjak leden ali ovo je ispod svakog nivoa. Hoxha totalno neutraliziran a i sredinu terena su nam zatvorili. Baš smo nemoćni
  • tp1997
    2.6k
    Tko je ostavio 2 igraca Varazdina sama na 3 m?Orc123

Hocemo prolaziti sve Dominguezove greske?

Da se razumijemo, drag mi je decko, ima potencijal, ima jakih strana u igri, ali pao je u formi i doslo je vrijeme da ga se ohladi; a igrac koji ga mijenja je jedan od boljih na terenu. To je realnost.
  • NitkoBitan
    35.6k
    Sve mi se čini da će Boban spaliti lovu kao što je Jakobušić spalio kod tovara i dići sidromrgud

Debilcino.
  • Crni86
    20.1k
    kak nece bit kad su jadni umorni i na pre teskom gostovanju. Jel nam trener lijepo najavio…
  • Zagreb1992
    3.3k

ako se protiv Genka vadiš da su skuplji koji je danas izgovor za ovo ? Da nije Livaković na golu gubili bi već lagano
  • Dzoni
    4.1k
    Utakmica i igra koje ne bude optimizam ni za što, a kamoli za Europu u četvrtak
  • shameless86
    1.5k
    mislim si..ajde bit ce bolje 2 pol,gore od ovog tesko moze..pa se sjetim da smo to mi..nadam se da ce istrcati neka druga ekipa
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Glavni krivac sjedi na katu koji dopušta da ovaj i dalje vodi ekipumrgud

Donekle se slažem, ali ja govorim o čovjeku kojem su se milijuni potrošili da bi mu se složio roster koji bi trebao dominirati na utakmicama groznog, ali groznog HNL-a, a njemu je ekipa najbolje izgledala prvih par utakmica dok nije otvorio usta na treninzima i pokazao svoje sposobnosti, a iz tjedna u tjedan izgledamo sve gore, do razine da je ovo baš sramotno.

Boban ne trenira ekipu već osam mjeseci, Kovačević da, a isti taj Kovačević je trenutno prvi samo jer mu je konkurencija grozna.

Jedina razlika prošle i ove sezone je to što je Rijeka prekasno otpustila Đalovića i konsolidirala se. Sve ostalo je isto.
  • Fan
    2k
    Dečki, voda smo.
    Ovo je živi očaj kako smo nemoćni prema naprijed.
    Varaždin je u stanju napravit ozbiljniji pritisak od nas. To nije do igrača, to je do trenera kojem se moramo što prije zahvalit.
  • VolimDinamoOo
    299
    Dinamo u zadnjih 90 min( 2.pol protiv Genka i 1.pol protiv Vz) 1 sut u okvir!

Odlazi kovacevicu, najgori treneru
  • CerealKiller
    217
    Mi ne mozemo bez Stojkovica i Vinlofa. Jedini igraci koji mogu povuci s loptom. Valincic nije ni sjena igraca od pocetka sezone.
  • fakin
    3.2k
    ja stvarno ne znam kome se ovo gleda? gleda li itko iz uprave kluba Dinamove utakmice? gdje nam je sportski direktor?

pa ovo stvarno već je prešlo svaku mjeru. većinu sezone izgledamo kao da smo slaven belupo. ovo traje već stvarno previše bez ikakvih pomaka.

drugo poluvrijeme DOMA protiv genka mi GUBIMO i imamo NULA udaraca prema golu gostiju.
    prvo poluvrijeme varaždin 1 udarac u okvir i to nakon što su igrači varaždin dodali loptu u noge Galešiću.

varaždin je loš, ali ovo što mi radimo je nevjerojatno loše. nema tu nikakvih akcija, kombinatorike, maštovitosti, lucidnih dodavanja. samo dodavanje unazad, dijagonala centaršut i to je to. već je i komentator to skužio, a di ne bi šafarić i igrači varaždina.
  • don
    18.6k
    Evo ih izisli su iz rupa, nije ih odavno biloFatos Beqiraj

vi koji opravdavate ovo danas, a i svaku utakmicu, vas ni ne smatram navijačima Dinama.
  • IstokKa96
    933
    Neka vas sve tješi da je danas i moćni Genk izgubio doma od Standarda 0:3.
    Mi smo trenutno ipak bod bliže naslovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.