• Zagi
    15.6k
    Ono kada ne vidiš kaj Dominguez donosi našoj igri pa drviš da su Galešić i on usporedivi igrači.
  • rokikaciga
    11.7k
    Livakovic 29 dodira s loptom
    Misic 35 dodira s loptom
    Zajc isto 35
    Vidovic 22
    Beljo 8
    Koxha 15
    Bakrar 28

Ne moze Livakovic imat vise dodira od 4 nasa najisturenija igraca. Jebemu i povratne lopte. Fabregas i Allegri polude kad netko toliko povratnih lopti odigrava u svojoj polovici
  • Os doc do sta
    184
    Bolje da sam gledo šunke kako se suše nego ovo.
  • striko
    3k
    Jedini udarac nam servirali igrači Varaždina. Hvala Bogu na Livakoviću što nije klasičnih 1:0.
  • CastAway1986
    5.4k
    Zajc danas ala Krovinovic samo lopte unatrag , a da je Topic odigrao kao Bakrar tjeralo bi ga se van na poluvremenu
  • Orc123
    15.2k
    B a sad mi reci da Livi nije skinuo ono na pocetku, ono sto 8 od 10 golamana ne bi skinulo tko ni bio kriv za gol? Tko je ostavio 2 igraca Varazdina sama na 3 m?
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Krila ništa. Beljo kao i hoće nešto, al slabo.

Jedina prilika koju smo za gol imali je kad je Galešiću odbranio Zelenika, i to nije došlo iz uigrane akcije nego dva Varaždinca jedan drugog pogodio loptom.

Nama je Varaždin jebeni sakrio lotpu skoro 20 minuta, i neutralizirao nam je uspiješno svaki napad i svaku dijagonalu, ej jebeni Varaždin.

Momci umjesto nešto da probaju, oni iznenađeni Varaždinamom i njihovom inferiornošću... majko moja.
  • Keyser Soze
    18.3k
    Pozvat će Boban Kovu nakon utakmice u ured i reći mu da očekuje bolju igru, ne sekirajte se.
  • Nolifer
    14k

To se čita između redaka

:joke: :smile:
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Evo ih izisli su iz rupa, nije ih odavno bilo
  • Oluja
    6.2k
    tako sam i ja "razmišljao" kad sam na ploči odgovarao matematiku. Jako se namrštim, pogled u prazno i mozak na pašu. Mogao sam se i usrati, a da ne bih skužio.
  • Progressive overload
    407
    Ni ja ne mogu gledati Kovu više, ali ti si mu najveći groupie.
  • Benito
    1.5k
    Utakmica na razini Cibalia Jarun
  • NKDZ86
    7.6k
    Ako juniori ne bi igrali sa više želje i borbenosti, onda ne znam.
  • Marc
    891
    Nismo došli na tekmu danas… ovo je luk i voda.. nula igra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.