• dmil
    1.4k
    Ne radi se nista posebno na stadionu koliko znam, a realno da sam na njihovom mjestu nebi ni ja radio dok ne vidim hocu li ostati u 1.
    HNL, cemu ulagati velike novce, kad je stadion dovoljno dobar za 2. ligu, a financije su im vec iovako klimave, nema smisla napraviti toliko kapitalno ulaganje kad ne znas u kojoj ligi ces igrati iduce sezone.

Grad im pomoci ne moze s obzirom da je pred bankrotom zbog onih veleumova iz DPa i Suverenista, a HNS nije bas nesto briga za nasu ligu. (btw. jako bi volio da se otvori neka istraga za odrađenu obnovu stadiona u gradu, gdje je znanstvenik Penava ulozio u atletsku stazu koja je kraca od 400m i ne moze se koristiti za natjecanja)

Imaju izbor igrati 1. HNL i paralelno modernizirati stadion, ispasti i onda si ugroziti likvidnost ili cekati da vide gdje ce igrati iduce sezone i s kojim budzetom ce raspolagati. Siguran sam da ako matematicki osiguraju ostanak da ce onda krenuti s modernizacijom stadiona.
  • jp23
    3.7k
    Mislim da je cilj cijele poruke kolege bio posprdati "neutralne" navijače i one kakti-dinamovce koji taj stav inače promiču u medijima
  • Droljo
    25.5k
    Ne zajebavam se.NORTE

Počni polako
  • don
    18.6k
    pa naravno da ću navijat kontra hajduka, ali me neće dirat ni njihova pobjeda u tom slučaju.
  • Progressive overload
    407
    Dario Bel je čuo da će biti penala...
  • Jurki
    23.4k
    naravno da ću navijat kontra hajdukadon

To uvijek i bez pardona protiv koga god igrali.

Trpaj tifuarsku sirotinju, pleme im jebem.
  • austrijanac
    10.1k
    Madarska je kaj se tice nepotizma daleko najgora zemlja u EU.
    U svim porama.
  • Hnlovac
    4.3k
    Mađarska je u slobodnom padu, Mađari na Istoku zemlje idu raditi u Rumunjske tvornice zbog nešto boljih uvjeta, borit ce se s Bugarima za zadnje mjesto u EU

Nevjerojatno kako su se odnosi promijenili u odnosu na prije 110 godina

Drzava je puna stadiona od 10 000 mjesta po selima gdje se igra 3. liga, gdje Orbanovi prijatelji ima kuće. Kupovanje Osijeka, Dunajske Strede i TSC je bio neki očajan polu pokušaj širenja utjecaja po regiji, koji nije polučio nikakve rezultate ak se uzme koliko je para bačeno
  • Ivdzo11
    9.3k
    U pitanju je 38-godišnji Jozsef Bozsik, mađarski trener koji već treću sezonu radi u slovenskoj Nafti iz Lendave, koju je uveo u prvu ligu, iz nje ispao te sad ponovno uvjerljivo kroči prema novoj promociji.

Spremaju se na ekspresan povratak u HNL-u
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Šteta da se to ne pooštrava maloZagreb1992

A mogao bi HNS teoretski krenut šiljit sam kaj to nebi rezultiralo da dobiš 12-13 sređenih klubova nego bi pao na 7-8, barem privremeno. I pogoduješ klubu kao Lokomotiva koji nema teren ni za treću ligu nego pukom slučajnoscu je u gradu Zagrebu pa ima gdje igrat. Složena situacija I baš treba dobro balansirat da istovremeno budeš strog i pravedan
  • criticus
    6.3k
    Sad mi je jasno zasto je hrt prebacio hnl termin
    Finale u hokeju na ZOO je u 14:10, a Viki koji je nositelj tog projekta je jos prije rekao da mu je to mozda i najdrazi sport. A i vidim da radi svaki prijenos
    Doduse i bez toga mogu razumijet da im je to trenutno prioritet
    KtcGoat

Dobar pokušaj, ali nećeš uspjeti ti mordorski štovatelju. Zna se pravi razlog ali niko nema hrabrosti to javno reći. Sve je to dio strategije. Ovim putem se uzimaju potencijalni milijuni koje bi ćlanovi uplatili hdtv da gledaju derbi svih derbija. A ovako će to moći svi ĐABA! Sve je ovo isplanirano. Pametnom dosta!
  • Droljo
    25.5k
    Pametnom dosta!criticus

Točno tako :lol:
  • KtcGoat
    3k
    Dobar pokušaj, ali nećeš uspjeti ti mordorski štovateljucriticus

Bar sam probao!
  • Ivdzo11
    9.3k
    Željko Sopić neće voditi prvi trening Osijeka u novom tjednu; u nedjelju je još uvijek bio trener bijelo-plavih, ali u ponedjeljak bi trebalo postati službeno ono što je odmah nakon poraza od Lokomotive, trećeg uzastopnog i čak četvrtog u pet prvenstvenih utakmica u drugom dijelu sezone, vjerojatno svima bilo jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet