• dmil
    1.4k
    Ne radi se nista posebno na stadionu koliko znam, a realno da sam na njihovom mjestu nebi ni ja radio dok ne vidim hocu li ostati u 1.
    HNL, cemu ulagati velike novce, kad je stadion dovoljno dobar za 2. ligu, a financije su im vec iovako klimave, nema smisla napraviti toliko kapitalno ulaganje kad ne znas u kojoj ligi ces igrati iduce sezone.

Grad im pomoci ne moze s obzirom da je pred bankrotom zbog onih veleumova iz DPa i Suverenista, a HNS nije bas nesto briga za nasu ligu. (btw. jako bi volio da se otvori neka istraga za odrađenu obnovu stadiona u gradu, gdje je znanstvenik Penava ulozio u atletsku stazu koja je kraca od 400m i ne moze se koristiti za natjecanja)

Imaju izbor igrati 1. HNL i paralelno modernizirati stadion, ispasti i onda si ugroziti likvidnost ili cekati da vide gdje ce igrati iduce sezone i s kojim budzetom ce raspolagati. Siguran sam da ako matematicki osiguraju ostanak da ce onda krenuti s modernizacijom stadiona.
  • jp23
    3.7k
    Mislim da je cilj cijele poruke kolege bio posprdati "neutralne" navijače i one kakti-dinamovce koji taj stav inače promiču u medijima
  • Droljo
    25.5k
    Ne zajebavam se.NORTE

Počni polako
  • don
    18.5k
    pa naravno da ću navijat kontra hajduka, ali me neće dirat ni njihova pobjeda u tom slučaju.
  • Progressive overload
    406
    Dario Bel je čuo da će biti penala...
  • Jurki
    23.4k
    naravno da ću navijat kontra hajdukadon

To uvijek i bez pardona protiv koga god igrali.

Trpaj tifuarsku sirotinju, pleme im jebem.
  • austrijanac
    10.1k
    Madarska je kaj se tice nepotizma daleko najgora zemlja u EU.
    U svim porama.
  • Hnlovac
    4.3k
    Mađarska je u slobodnom padu, Mađari na Istoku zemlje idu raditi u Rumunjske tvornice zbog nešto boljih uvjeta, borit ce se s Bugarima za zadnje mjesto u EU

Nevjerojatno kako su se odnosi promijenili u odnosu na prije 110 godina

Drzava je puna stadiona od 10 000 mjesta po selima gdje se igra 3. liga, gdje Orbanovi prijatelji ima kuće. Kupovanje Osijeka, Dunajske Strede i TSC je bio neki očajan polu pokušaj širenja utjecaja po regiji, koji nije polučio nikakve rezultate ak se uzme koliko je para bačeno
  • Ivdzo11
    9.3k
    U pitanju je 38-godišnji Jozsef Bozsik, mađarski trener koji već treću sezonu radi u slovenskoj Nafti iz Lendave, koju je uveo u prvu ligu, iz nje ispao te sad ponovno uvjerljivo kroči prema novoj promociji.

Spremaju se na ekspresan povratak u HNL-u
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Šteta da se to ne pooštrava maloZagreb1992

A mogao bi HNS teoretski krenut šiljit sam kaj to nebi rezultiralo da dobiš 12-13 sređenih klubova nego bi pao na 7-8, barem privremeno. I pogoduješ klubu kao Lokomotiva koji nema teren ni za treću ligu nego pukom slučajnoscu je u gradu Zagrebu pa ima gdje igrat. Složena situacija I baš treba dobro balansirat da istovremeno budeš strog i pravedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet