• jedan u nizu
    17.5k
    Ajoj, kao da je Genk neka mesarska momčad pa se u tri dana stanje toliko promijenilo jer su nas premlatili u toj utakmici.Krizy

Ova dva dana se preskocio pucacki trening. Igraci nisu sutirali na gol protiv Genka, pa je struka razmotrila kako u tom segmentu nema umora, pa se taj trening preskocio.
  • Sajla
    18.1k
    Otprilike pola terena je počišćeno, sad čiste ostatakrioda

drevija18.jpg
  • Thor
    2k
    a kaj :roll: mora nekaj rec kad ga vec teraju po ugovoru da ima pressicu :lol: i onda mora pricat tak da izgleda pozitiva a opet ima i backup plan ak zajebe :rofl: na pressici posle
  • Xpert1992
    434

A mislim, ovo je jasno i malom djetetu da si covjek radi alibi u slucaju negativnog rezultata protiv Varazdina. Meni osobno je to bas jadno. Pa mislim, svi znamo da smo igrali u cetvrtak, i ok, pa nek i ima umora, ali svaki put to spominjat kad igramo europu je bas bezveze.
  • CastAway1986
    5.4k
    Galešić uz Mckennu u prvih 11 !
  • Blue Label
    178

A ljudi moji kaj ste zapeli za te izjave, doslovno nema trenera koji nije izgovorio te floskule, od Bjelice do Guardiole.

Kova radi kvalitetno, a to dal se nekome sviđaju njegove izjave ili ne zaboli me racku.
    Naprijed Kova, sutra po puni plijen!
  • Tom Hanks
    4.8k
    Kova radi kvalitetnoBlue Label

Koliko ti je platio za ovo
  • Blue Label
    178

Komentar za vrtić, ako i to
  • Crni86
    20.1k
    problem je sta je i kontraproduktivno, procitat ce ti to igraci pa ce im vec biti lakse i nece imat toliki imperativ jer trener je u javnosti vec dao alibi da se slabije odigra…

O tim stvarima treba prokomentirat sa svojim stozerom, bobanom, a prema van i prema igracima mora uvijek biti da problema nema. Nabrijano i optimisticno. Ono sta Bjelica naziva punjenje pozitivnom energijom…

Problem je sta je sergi umoran pa ce morat igrat galesic ili to kaj je stojke umoran pa ce morat igrat vidovic? Pa kako ce se onda osjecat Vidovic i Galesic kad je njihov nastup problem? Sa psiholoske strane reze sam sebi noge…nece stavljat u igru juniore sa 0 nastupa vec decke za koje je placen ozbiljan novac….
  • lukaoj
    160
    Je li se na istoku mogu nositi obiljezja od Dinama? Vidim da pise na njihovoj stranici da je samo na zapadu zabranjeno, pa reko ako netko zna ko je bio...
  • skener
    7.2k
    ako budeš bez obilježja biti češ u manjini :wink:
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.