• jedan u nizu
    17.5k
    Ajoj, kao da je Genk neka mesarska momčad pa se u tri dana stanje toliko promijenilo jer su nas premlatili u toj utakmici.Krizy

Ova dva dana se preskocio pucacki trening. Igraci nisu sutirali na gol protiv Genka, pa je struka razmotrila kako u tom segmentu nema umora, pa se taj trening preskocio.
  • Sajla
    18.1k
    Otprilike pola terena je počišćeno, sad čiste ostatakrioda

drevija18.jpg
  • Thor
    2k
    a kaj :roll: mora nekaj rec kad ga vec teraju po ugovoru da ima pressicu :lol: i onda mora pricat tak da izgleda pozitiva a opet ima i backup plan ak zajebe :rofl: na pressici posle
  • Xpert1992
    433

A mislim, ovo je jasno i malom djetetu da si covjek radi alibi u slucaju negativnog rezultata protiv Varazdina. Meni osobno je to bas jadno. Pa mislim, svi znamo da smo igrali u cetvrtak, i ok, pa nek i ima umora, ali svaki put to spominjat kad igramo europu je bas bezveze.
  • CastAway1986
    5.4k
    Galešić uz Mckennu u prvih 11 !
  • Blue Label
    175

A ljudi moji kaj ste zapeli za te izjave, doslovno nema trenera koji nije izgovorio te floskule, od Bjelice do Guardiole.

Kova radi kvalitetno, a to dal se nekome sviđaju njegove izjave ili ne zaboli me racku.
    Naprijed Kova, sutra po puni plijen!
  • Tom Hanks
    4.8k
    Kova radi kvalitetnoBlue Label

Koliko ti je platio za ovo
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.