• Jos-Optimus
    10.8k
    Osijek je možda na početku sezone bio loš, ali je zato sada još gori
  • KtcGoat
    5.6k
    Komentar jednog napacenog sarana:"Taj stadion(Opus) treba zapalit da se zatre svako sjećanje na smrdljive mađare.
    Veliku buktinju da se vidi do Budimpešte."
    :rofl: :rofl:
  • Georg Koch
    8k
    Mislim da Sopic u Osijeku ima ucinak od 1 pobjede, 5 remia i 6 poraza. Apsolutno vrhunski.

Gdje su sad ti novinari da ga direktno pitaju, ako je Dinamo potrosio 20m na pojacanja cime se se pravdao nakon poraza, koliko je raskosna Lokomotiva? A ostali?
  • Krizy
    72.3k
    Koliko je Osijek očajan pokazuje i podatak da je od 13 novih prvoligaša kroz Ligu 10 samo pet njih osvojilo manje bodova od Osijeka nakon 23 kola.
  • Zagi
    17.7k
    Lajanje na presicama i već sada trademark vađenje dva igrača u prvih 30 minuta prvih utakmica kada preuzme klupu da pokaze kak je on šerif.
    Odlika nogometa "ratnički".

Narcisoidni bullshiter.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Ali ali sve je to posljedica drugog mjesta Nenada Bjelice!
  • Navijač Dinama
    12.5k
    I za Bukvića i za njega sam pri prvom hypeu pisao da nemaju što raditi u Dinamu.Krizy

Ista stvar. Nadodao bih i ovog ćelavog mlatimudana Sopića kad je "harao" u Rijeci kad su ga neki čak kod nas htjeli.
  • KristijanHR
    348
    Bitno da su neki kmecali za Sopicem da dode kod nas
  • Jurki
    25.5k
    nadam se da se bu odustalo i od Matkovica.. ili da ga se kupi max za 500 keka zbog godina a i to je jako diskutabilno.

Hvala Bogu ta se trenerska prevara sama diskvalificirala bez da smo trebali mu isplatiti otpremninu.
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Inače. Valjda je sada svima jasno, ako nije nadam se da će u buduće biti, da će polako zaživit u dinamovom puku gubljenje onog mita " velika četvorka". Velika četvorka u Hrvatskom nogometu jednostavno ne postoji niti ikada je.

Postoji jedan jedini, kičma,obraz i veliki Hrvatski, Građanski i nogometni klub. Ostali su veliki samo u svojim regijama koje predstavljaju i odakle dolaze, uz iznimku da ovi jedni bolesnici imaju navijača svugdje pa je ta bolest postala pošast i dijagnoza.
  • KristijanHR
    348
    Nadam se i ja, bolje dati nekom od juniora onda priliku, ako se vec misli dovodit takva pojacanja iz nase lige..
  • CastAway1986
    5.7k
    Nek ispadnu iz lige , glavno da su pljuvali po Bjelici i da ih je unazadio , sad placaju ceh rada Bote i mađara
  • Jaro
    12.1k
    nisu im Madjari krivi - obi su samo lovu dali. Ovi domaci “predstavnici” madjara su im lijes sagradili, Vukovar ima cavle i celic i sansu da ih zakucaju u drugi rang…
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    459
    Oprostite ne sudjelujem baš u raspravi nijednoj i nisam u toku, došao sam samo reć da nam je liga teški kurac čisto da se pojedinci ne napale i ne uzlete kad maznemo jednu Istru…
  • Sava Krpa
    901
    Kad se sjetim kako su ginuli protiv nas, skakali na svaku odluku suca. Besramno krali vrijeme, prigovarali iza svake tekme a blitvarima susret sa njima bude kao malo tezi trening gdje pretrpe masu prekršaja bez sankcija i bez naravno njihovih pritužbi na suđenje i tome slično ne preostaje mi nista nego uzivat u tome što su zadnji i što se dave. Jedina šteta što samo jedan moze ispasti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.